Meny Stäng

Finare båtar på båtmässan 2017

Ok, då kör vi! Det här är en Club Swan 50 segelbåt och i söndags såldes en för över 10 miljoner på båtmässan Allt för sjön. Det kom en kille från Norge och slog till! Du vet, när man ändå är på båtmässan så varför inte, haha. Han swishade säkert över pengarna på en gång så affären var klar.

Idag visar vi  finare båtar på båtmässan 2017: en segelbåt och två motorbåtar. Jag tog med mig min Nikon 360 också så du får se lite hur de ser ut inne i båtarna. Häng med!

Club Swan 50 segelbåt inne

Snurra runt i bilderna som är inne i båtarna och se dig omkring!

Nordstar 47 Patrol

Finare båtar på båtmässan 2017
För 8,7 miljoner är den din

Windy 46 Chinook

Finare båtar på båtmässan 2017
Endast 8,3 miljoner

Riva

Riva
Riva

Den här eftersöktes igår på bloggen men jag hittade bara en i byggmodell. Firman PromeroBoats, som visar upp sina modeller på Skeppsholmen i Stockholm, gör kopior av din riktiga båt för ett visst antal tusen. Det skulle vara kul att ha en kopia av FREEDOMbåten, men sju tusen kan vi göra något roligare för. Skulle du vilja ha en kopia av din båt eller husbil?

Läs mer: Kanot med trampor eller surfbräda med motor?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev