Meny Stäng

En kväll i Mall of Scandinavia – vad händer när butikerna stängt?

Vi har en tendens att fastna framför datorerna hemma i vår husbåt. Det är ju alltid någonting man vill fixa med bloggen eller så. Det är visserligen väldigt kul och engagerande, men det är nog ändå tur att vi har vänner som drar ut oss ibland.

I lördags såg våra vänner Lennart och Beata till att vi hängde med på en kväll i Mall of Scandinavia i Solna, och där kan man inte bara shoppa kan vi tala om. Man kan också roa sig en hel lördagskväll.

Mat och öl

Vi startade med mat och öl på den indiska restaurangen Indian Garden, som ligger i Mall of Scandinavia. Maten smakade bra, men det var inte lätt att beställa eftersom bokstäverna på menyn var de minsta vi någonsin sett. Sedan fortsatte vi till O´Learys, där vi stärkte oss med ytterligare lite att dricka medan vi spanade in vilka aktiviteter vi ville prova …

Mall of Scandinavia Solna
Snart redo för utmaningar …

Vem vinner i biljard?

Vi började med biljard, jag och Peter mot Lennart och Beata. För mig var det första gången någonsin, så jag använder det som ursäkt för att vi förlorade rejält … Kul att prova i alla fall!

Biljard
Peter är koncentrerad
Biljard Solna
Beata kör en annan stil, med krattan i högsta hugg

Shuffleboard eller laser tag?

Vi gav oss på ett spel där det gäller att trycka på de knappar som börjar lysa – men absolut inte på de knappar som slutar att lysa. Vi spelade i lag och lyckades slå varandra på händerna en del. Bra aktivitet om man känner att man börjar bli trött och vill få adrenalinet att börja pumpa!

Andra aktiviteter är ”shuffleboard” (en blandning mellan curling och boule!), dart, bowling, minigolf och ”laser tag” (där man ska hitta och skjuta ner fienden med ett laservapen).

Spel med lysande lampor på Olearys
Beata försöker komma i rätt mood inför matchen …
Testa vem som är starkast
Testa vem som är starkast! Vi utmanade inte den ständiga strömmen av 20-åriga killar …

VIP bio

Efter den här helkvällen var det inte direkt läge att gå på bio, men vi bestämde oss för att kolla in hur VIP-bion på Filmstaden Scandinavia ser ut. Vi kom precis lagom till eftertexterna … Vill man gå hit någon annan gång kan man börja med middag på restaurang Drama eller beställa take-away eller snacksmeny som du äter i salongen framför bion …

Har du varit på VIP-bion? Har du någon favoritrestaurang på Mall of Scandinavia? Eller har du kanske provat någon av aktiviteterna på O’Learys?

VIP bio i Mall of Scandinavia
När jag skulle fota VIP-bion rusade de här herrarna fram …
Restaurang Drama
Vid VIP-bion finns en egen restaurang …
Kväll i Mall of Scandinavia
På väg efter en kväll i Mall of Scandinavia

Prenumerera på vårt nyhetsbrev