Meny Stäng

Vildmarksmässan 2017 har börjat

Båtmässan Allt för sjön pågår fortfarande, och nu har den också fått sällskap av Vildmarksmässan 2017. Peter var där och kollade läget igår och idag ska vi dit igen … med en massa intressanta planer på agendan. Missa inte att följa vår blogg de här dagarna!

Vildmark och friluftsliv

Bloggkollegan BP, som också besökt och bloggat om mässan på sin blogg Konst eller konstigt, tycker att mässan borde döpas om till Friluftsmässan. Själv är jag inte säker på distinktionen mellan vildmarksliv och friluftsliv, men kan hålla med om att det är en hel del fokus på friluftsliv och äventyr. På mässan hittar du allt från frystorkad mat för vandringen till kanoter, forsränning och viltkorv.

Forsränning
Den här borde inte kunna slå runt …?
viltkorv
Vildmarksliv eller inte … korv är gott!

Bloggare och bloggläsare på mässan

En rolig sak med mässor är ju att träffa bloggare och bloggläsare! Peter hade turen att träffa Kenneth, som kommenterar ibland och som vi också träffade på Caravan Stockholm. Däremot missade vi tyvärr BP (ovan), Lena från Gott för själen och Ulrica från Hus nr. 30. Nästa gång hörrni, då får vi inte missa varann!

Mer då? Jo, Peter träffade en riktig vildmarksbloggare som till och med var på plats med monter. Kan du gissa vem? Annars får du veta imorgon!

Gran Vildmarksmässan 2017
Denna tjusiga gran tillhör en bloggare på plats på Vildmarksmässan 2017

Vad händer nu?

Jag kan säga som såhär, att min man har packat allt från badkläder till gympaskor inför imorgon. Exakt vad han tänker hitta på vet jag inte, men jag vet att det finns allt från dykning och paddleboarding till klättervägg och cykel på mässan … Missa inte morgondagens inlägg!

Vildmarksmässan 2017

Prenumerera på vårt nyhetsbrev