Meny Stäng

Del 6: Foton på stränder, sjöar och hav – Rösta på din favorit

Ok, då kör vi igen! Mera foton som ni ska rösta på och vi är inte på delfinal ännu. Vi behöver din hjälp att hitta vad som är bra foton och inte, och vad som berör. Vi fick vila upp oss i Tallinn och ladda för våren. Vi önskar att det var 500 dagar om året för vi har så mycket planer, men vi hinner inte allt kul vi vill göra. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Hjälp oss att ta ut högst 4 foton av 12 som kanske går vidare till delfinal och final. Häng med!

Förra veckan

Vinnarna från förra veckan är 1, 2, 6 och 8 och de hittar du här

Var är fotot ifrån?

Jag skriver inte ut var fotot är taget för då kan du känna extra mycket för något land som du har varit i. Nu pratar vi magkänsla och vad fotot förmedlar och skriv gärna vad du känner. Vissa foton vet du säkert var de kommer ifrån, men det kan vara andra som lyser klarare på himlen. Nu ska du få något att bita i!

Bild 1

Hel i Polen

Bild 2

Frankrikes västkust

Bild 3

Frankrikes västkust

Bild 4

Portugal

Bild 5

Korsika

Bild 6

Plit Vice

Bild 7

Istrien, Kroatien

Bild 8

Zanzibar

Bild 9

Istrien, Kroatien

Bild 10

Gardasjön, Italien

Bild 11

Sardinien

Bild 12

Frankrikes västkust

Lycka till!