Meny Stäng

Del 10: Stränder, sjöar och hav – Rösta på din favorit

Ok, nu kör vi igen och det går runt på golvet, haha. Klockan är halv ett på natten och nu börjar jag att skriva. Det är så galet roligt och galet, ja galet i hela den världen som vi lever i, så min mormor kommer att vända sig i graven, haha. Jag skriver mer om det på fredag. Nu till röstningen och jag vill ha högst fyra foton av tolv som är det bästa av det bästa. Sen är det en omgång kvar till vi börjar med finalen. Den som väntar på något gott … Häng med!

Vinnare!

Förra veckans vinnare är nr. 5, 6, 7 och 10 och de hittar du här.

Sorry!

Som jag skrev så är det inte lätt att hinna med hela tiden. Jag läste alla era röster tidigare ikväll och jag har naturligtvis svarat (väldigt sent, jag vet, inget bra, jag vet, galen vecka, jag vet, lycklig, jag vet, skäms, jag vet). Jag vill se livet positivt och att sätta sig ner och svara på alla era underbara berättelser ger enorm energi. Tack alla för att ni gör min kväll! Jag kallar det kärlek på distans.

Röstningen

Ska vi försöka koncentrera oss på några nya foton? Det är ni som har makten om hur ett foto ska se ut och vad det ska innehålla. Vi lär oss och det gör ni också. Det här är den lilla fotoskolan, haha. Skit i alla inställningar för här ska vi plocka ut rätt känsla.

Nu kör vi!

Nr.1

Albanien

NR. 2

Kroatien

NR. 3

Sardinien

NR. 4

Sicilien

Nr. 5

Albanien

Nr. 6

Makedonien

Nr. 7

Sardinien

Nr. 8

Kroatien

Nr. 9

Kroatien

Nr. 10

Korsika

Nr. 11

Albanien

Nr. 12

Kenya

Rösta

Vad längtar du till?