Meny Stäng

Del 9: stränder, sjöar och hav – Rösta på din favorit

Nu var det dags igen och vi har 32 bilder klara som ska sin väg till final. Det är några omgångar kvar innan delfinalerna kommer. Du ska rösta på högst fyra bilder som ger lite mer än de övriga. När jag nu sitter och skriver det här inlägget igår klockan fyra så snöar det, och hur kul är det? Tur att vi får grotta ner oss i sommarbilder tills vidare. Häng med!

Tankar

Visst måste värmen komma snart! Man vet aldrig, för vintern kom inte ordentligt i Stockholm. Ska det vara höst året runt så vete fasen var man hamnar till slut. Husbåten är helt underbar men det är sista anhalten. Vi sätter oss aldrig i ett hus eller lägenhet igen, men husbilen går inte att ersätta med något annat.

Förra veckans vinnare

Sverige och natur finns mest på finallistan men vi har ett par utmanare. förra veckan vann nr. 2, 3, 6 och 8 och vinnarna finns här.

Nu kör vi

NR.1

Sicilien

NR.2

Sicilien

Nr.3

Sardinien

Nr.4

Makedonien

Nr.5

Montenegro

Nr.6

Kroatien

Nr.7

Kroatien

Nr.8

Kroatien

Nr.9

Kroatien

Nr 10

Zanzibar

Nr.11

Zanzibar

Nr.12

Filippinerna

Minnen

Här låg vi för flera år sen och bara njöt. Nu får vi se hur ni tänker den här gången. Det här är reseinspiration. Lycka till!