Meny Stäng

Husbilsresa i Kristi Himmelsfärdshelgen?

Historien med vår husbil på verkstad har verkligen dragit ut på tiden. Det började med ett dramatiskt stopp på motorvägen och bärgning av husbilen i slutet av oktober. Husbilen hamnade på verkstad i Kristinehamn och ett fel på vindrutetorkarmotorn har gjort att den varit kvar ända tills nu.  

Först fick vi besked om att vi skulle hämta den i måndags, men det blev uppskjutet tills idag eftersom de plötsligt upptäckte att vindrutetorkarspolarmotorn också var trasig … Undrar om vi nu får chansen att göra en husbilsresa i Kristi Himmelsfärdshelgen?

Hoppas att husbilen är ok

Steg 1 är att vi hoppas att husbilen är ok, och att de tagit väl hand om den under den långa vintern! Peter tar tåget till Kristinehamn idag, medan jag jobbar, och hämtar den. Han kommer förstås berätta mer om alltihop snart.

Inställd resa och långväga gäster

Någon minns eventuellt att vi planerat att följa med på en pressresa till Tjeckien under Kristi Himmelsfärdshelgen. Av olika anledningar var vi tvungna att tacka nej till den resan. Den verkade visserligen spännande och intressant, men nu känns det ändå nästan skönt att vi blev kvar hemma. Vi har haft hysteriskt mycket att göra och dessutom håller jag på att bli sjuk …

Igår kväll hade vi också besök av långväga gäster som bjöd på (för oss) väldigt exotisk mat. Väldigt gott och väldigt trevligt! Återkommer om det!

Husbilsresa i Kristi himmelsfärdshelgen?

Om husbilen är ok skulle vi gärna rulla lite i Kristi Himmelsfärdshelgen, men vi har inte vågat göra upp några stora planer ännu, eftersom vi vill se hur husbilen mår först.

Ska du som har husbil ut och rulla i helgen? Vart går resan? Du vet väl att du alltid kan hitta våra restips i Sverige och våra erfarenheter av ställplatser och campingar i Sverige i menyn högst upp på bloggen?

Trosa har alltid varit ett av våra favoritresmål med husbilen …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev