Meny Stäng

Det bästa i Kassandra, Grekland

Det bästa i Kassandra är människorna och glädjen. Jag (Peter) har inte varit någon annanstans i Grekland, men jag är fortfarande glad efter resan i Kassandra. Den gemensamma nämnaren är mat, vin och dans. Jag fick tre nätter och två dagar i Kassandra och det var verkligen 100 % full fart. Här kommer även min film om glädje.

Innehållsförteckning

Båttur

Jag ju tidigare skrivit om 5 bra restauranger i Kassandra och omKassandra – Greklands riviera, så nu är det dags att berätta om vår båttur. Vilka timmar vi fick på havet med så mycket glädje, vänskap, dans, vin och god mat.

Att vara på en stor båt med livemusik och solen i ansiktet är verkligen en hit. Tre av de övriga vännerna som var med är Christian från Mat och resebloggen, Ranja från Northbound journeys och Veera Bianca från Finland med samma bloggnamn.

Båten i Kassandra
Båten vi åkte med
Det bästa i Kassandra
Lyckliga och glada
Dans på båt och det bästa i Kassandra
En båtfärd i Kassandra

Det bästa i Kassandra

På två dagar hann vi väldigt mycket men det finns mycket mer att se. Jag tror och hoppas att vi åker dit igen i vår, så jag kan fylla på min lista på allt det bästa i Kassandra. Vad de kan i Grekland är att kunna njuta och släppa loss på en och samma sekund.

Jag tror att vi svenskar är lite restriktiva och känner av läget först och väntar på att släppa taget om livlinan. Jag är den modellen som dansar till den musiken som jag känner igen istället för att bara släppa loss och leva.

Christian Muda
Min bloggvän Christian Muda
Heidi från Italien
Ännu en vän i Europa. Heidi Busetti från Italien

Video

Glöm inte bort att titta på min video som handlar om glädje.

Vem är du?

Är du en typisk svensk som håller igen eller tar du tillfället i akt och lever ut?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev