Meny Stäng

Glömde min iPhone i flygplanet

Annons

Det hände mycket på resan till Grekland. På nervägen skulle vi mellanlanda i Istanbul och vi ville inte sitta på en flygplats i tre timmar. Jag (Peter) och mina två bloggvänner kollade upp att det fanns ett femstjärnigt hotell 12 minuter från flygplatsen. Sagt och gjort, nu kör vi! Jag ska också berätta hur jag glömde min iPhone i flygplanet.

Bättre att vara i solen än på en flygplats

Genom passkontrollen för att komma in i Turkiet, ut till en taxi och efter exakt 12 minuter var vi på plats på ett femstjärnigt hotell i Turkiet. Vi gick till poolen och tog ett par öl och bara njöt av värme och sol. Vi hade en timme på oss innan vi skulle tillbaka och sen var den mellanlandningen borta.

Hotel i Istanbul
Vi hade det mysigt i solen

Hemväg från Grekland

På vägen hem från Grekland var det mellanlandning igen i Istanbul. Ut ur planet, buss till terminalen och in på flygplatsen och, och, och, var är min telefon? Med alla kontokort, körkort, telefonen och alla videor från Grekland som jag inte hade tankat över till datorn ännu. Shiiiit i lingonen! Hur kunde det hända?

Jag var väldigt trött med 5-timmarsnätter och väldigt mycket att uppleva på två dagar och tre nätter. Det var täckta fickor på baksidan av flygplansstolarna istället för nät, och jag glömde bort mobilen i alla hast.

Glömde min Iphone i flygplanet
Ohhhh Noooo. Foto:Pixabay

Glömde min Iphone i flygplanet

Jag rusade tillbaka till där jag kom ifrån men där fick jag inte komma in. De sa bara att gå till förlorat bagage. Jag sprang med hjärtat bultande och följde skyltarna. Istanbul är ingen liten flygplats och jag skulle tydligen ut igen genom tullarna, för att komma in i Turkiet och det var kö. Nu gick pulsen upp ännu mer för jag ville inte att flyget skulle gå igen, för min iPhone var ju där på flyget.

Klockan går
Kom igen!!! Foto: Pixabay

Stress

Fan, fan, fan! Jag svär inom mig när jag blir stressad och det är inte ofta jag blir det. Varför i helsike tar det sådan tid att visa sitt pass och komma in i Turkiet? Självklart för alla dåd, men min hjärna var inte på den planeten just då. STOPPA FLYGET var det enda jag tänkte på.

Äntligen igenom och jag sprang efter skyltarna och kom fram till förlorat bagage. Jag fick ett ”tyvärr är du på fel plats och det är på andra sidan där borta”. Jag vände om och sprang igen. Tiden gick och nu hade planhelvetet varit på marken i 25 minuter.

Tiden går
Hjääääälp!!! Foto: Pixabay

Mer stress

Jag kom äntligen fram och de sa att Turkish Airways är inte här så du måste till ”Domestic hallen”, tio minuter härifrån. Tack och hej! Jag sprang vidare och irrade bort mig och frågade allt från biluthyrare till säkerhetspersonal.

Jag var helt genomblöt av svett, 30 graders värme och nu hade det gått 40 minuter. Jag började tänka i banorna att om någon vänlig själ på jorden hittar den, och lämnar över den till någon flygvärdinna så kanske jag kan få tillbaka min bästa kompis.

Stress
Jag blir galen! Foto: Pixabay

Ännu mer stress

Jag kom till ett nytt ställe som hade bortglömt bagage och här måste det vara. Alla drack kaffe och pratade med varandra men ingen såg mig. Jag avbröt dem med panik i rösten ”Jag glömde min iPhone i flygplanet”, kan ni hjälpa mig? Du är på fel ställe! Men vad ända in i snickerboa … vad är det för fel på världen?

Det var bara jag mot en flygplats och någon borde se min panik i mina ögon. Var ända in i helve … förban … finns någon som kan svara på var jag ska ta vägen? Det är där borta!

Vill du få vårt nyhetsbrev?
Mer stress
IIIIIIIPhone!!! Foto: Pixabay

Happy Friday

Jag kom till en liten lucka i väggen på inrikeshallen och jag såg ut som en ledsen hund efter nästan en timme. Jag har glömt min iPhone på det här planet och jag visade biljetten. Är det en iPhone 5 frågade de och tog fram den.

Uppgivet sa jag att det inte är min och jag ville anmäla att jag hade förlorat min kära telefon. De tog fram en annan försluten plastpåse med en telefon, och undrade om det kunde vara min.  Det är MIN, MIN, MIN MIN!!!

Min telefon
YEEEEEEEESSSSS

Totalt nedbruten och svettig tackade jag för en tre timmars mellanlandning. Jag gick genom tre säkerhetskontroller med leendet på läpparna, folk trängdes och jag stod med ett leende och lät dem trängas, bökas, ja, strula på många sätt. Det tog mig 45 minuter tillbaka och det gjorde mig ingenting. Jag sov som ett barn från Istanbul till Stockholm. Happy Friday ta mig fan!

Missade du förra Happy Friday? Läs Provisorisk brygga och bärgning av hus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev