Meny Stäng

Höstens husbilsresor

Det har blivit en hel del resor för oss i år, både med och utan husbil. Nu ska vi faktiskt vara hemma i Sverige ett tag, och nu kan vi istället se fram emot höstens husbilsresor här i vårt eget land. Husbilssäsongen är ju inte slut ännu, och även om man har begränsat med ledighet så kan man ju ge sig av på helgerna. Det ska bli riktigt mysigt att komma ut med husbilen igen!

Årets resor utan husbil

Vi har rest en himla massa i år faktiskt! Utan husbil har vi hunnit med en skidresa till Österrike (januari), en äventyrsresa på Malta (april), en påskresa till Tallinn (april), en festhelg i Amsterdam (maj), en resa bland alpbyar i Schweiz (augusti), en Medelhavskryssning (september) och, för Peters del, en sol- och badresa i Kassandra i Grekland i september).

bra hotell i Tallinn
Hotellmys i Tallinn i påskas

Årets husbilsresor

Tro det eller ej, men vi har hunnit med en del husbilsresor också. I våras var husbilen fortfarande kvar på verkstan efter förra höstens incident, men till sommaren var det äntligen dags att rulla iväg! Årets stora husbilsresa gick runt Polen och Tjeckien (juni/juli). Dessutom hann vi i sommar med en resa tillsammans med elva (!) andra husbilar till Schwedenfest i Wismar i Tyskland (augusti).

Ostsee camping
Middag med ett härligt gäng på Ostsee camping utanför Wismar

Vart går höstens husbilsresor?

Så vart går höstens husbilsresor då? Vi har inte möjlighet att göra några långa husbilsresor i höst, men vi planerar att sticka iväg ibland på helgerna. Under oktober har jag vid olika tillfällen anledningar att besöka Norrköping och Västerås, så då passar vi på att rulla med husbilen och vara ute hela helgerna.

Har du kanske tips på någon trevlig ställplats eller något vi borde se eller göra i, eller i närheten av, dessa städer? Du som har husbil, vart rullar ni i höst?

Ställplats i Nyköping
I Nyköping hittade vi en fin ställplats förra året

Prenumerera på vårt nyhetsbrev