Meny Stäng

Vi ska föreläsa på Caravan Stockholm 2018

Det absolut bästa som hänt denna vecka är att vi nu är inbokade för att föreläsa på Caravan Stockholm 2018. Det ska verkligen bli kul! Dessutom har vi fått pengar tillbaka för en affär som vi helt hade gett upp hoppet om, och så håller vi på att förbereda helgens 5-rättersmiddag. Happy Friday!

Caravan Stockholm 2018

Caravan Stockholm är mässan för dig som funderar på att köpa husbil eller husvagn, som vill hitta nya tillbehör eller få inspiration om spännande resmål. Varje år tar mer än 70 utställare plats i Stockholmsmässan i Kista, tillsammans med föreläsare och underhållare. Nästa gång arrangeras mässan torsdag till söndag 15-18 februari. Du kan läsa mer på mässans nya snygga webbsida.

Caravan Stockholm 2018

Vi föreläser på destinationstorget

Nu är det klart att vi ska föreläsa på Caravan Stockholm 2018. Väldigt kul! På fredagen kommer vi prata om husbilsresor i Frankrike och Kroatien och på lördagen om husbilsresor i Polen och Tjeckien. Dessutom kommer vi ha en monter där vi samlar information och inspiration kring de här fyra resmålen.

Den stora nyheten på årets mässa är det så kallade ”Destinationstorget”. Här kan du som besökare få reseinspiration från resenärer och experter, både på scen och i montrar. Den här idén gillar vi och det kommer passa oss perfekt att både föreläsa och ha vår monter på Destinationstorget.

Föreläsning på husbilsmässan i Kista
Förra året föreläste vi bland annat om Albanien

Nyheter på mässan

Massor av utställare är redan inbokade, och det blir allt från husbilstillverkare till färjelinjer. Bland annat kommer McLouis visa upp flera nya modeller med barnkammarlösningar och Eura Mobil låter den nygamla serien Integra göra comeback, men nu mer lyxig än tidigare.

Husbilsskolan kommer också tillbaka, för den som vill ställa frågor om allt från körkortsfrågor till tekniska frågor. Dessutom blir det uppträdanden och underhållning. Redan nu är Lotta Engberg och komikern Tobias Persson inbokade. Planerar du att komma på mässan?

Pilot camper 540 G
Plåtisar kommer troligtvis fortfarande vara hett (bild från 2017)

Mer positivt denna vecka

Förra veckan berättade vi att vi inte fick någon ersättning från Motormännen för husbilsfelen efter kabelbranden på motorvägen.  Den här veckan fick vi istället ett positivt besked om pengar. 2015 beställde och betalade Peter en drönare som ännu inte var färdigutvecklad, från ett amerikanskt bolag.

Tillverkningen sköts upp och sköts upp, och till slut gick bolaget i konkurs. Vi vågade aldrig tro att vi skulle få pengarna tillbaka, men i veckan hände det. Vi fick tillbaka hela summan!

I övrigt är Peter i full färd med att planera lördagens 5-rättersmiddag. Vi ska ha Peters son Robin och hans fru Alexandra, samt Robins förre chef Feyo från Taracci och hans fru på middag. Det ser vi fram emot! Vad har varit bäst under din vecka?

Sergels torg
Sergels torg i Stockholm i veckan

Missade du förra Happy Friday? Läs Smakprov på vinter i Stockholm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev