Meny Stäng

Idag slår portarna upp för Caravan Stockholm 2018

Idag öppnar husbils-, husvagns- och campingmässan Caravan Stockholm på Kistamässan. Vi kommer vara på plats både som föreläsare och med en egen monter – och så kommer vi förstås springa runt för att göra reportage om mässans nyheter. Ses vi där eller följer du på bloggen?

Vi förbereder för föreläsningar

Vi förbereder för våra två föreläsningar på Caravan Stockholm. På fredag berättar vi om att resa med husbil i Frankrike och Kroatien, och på lördag om att resa med husbil i Polen och Tjeckien. Det blir två snabba ”rundresor” med inspiration och lite praktiska tips. Redan idag klockan 11:30 kan du förresten se våra bloggkollegor Lisa och Annika live-podda om trender inom resebranschen 2018. Här är tiderna för våra föreläsningar:

  • Fredag 16/2 12:30   Frankrike & Kroatien
  • Lördag 17/2 12:30   Polen & Tjeckien
caravan

Träffa oss i montern!

Vi kommer också finnas på plats på Destinationstorget med en egen monter. Vi kommer vara fulladdade med material och information om de länder vi föreläser om, och det kommer också finns en hel del överraskningar. Så missa inte att kika förbi oss!

Idag, torsdag, jobbar jag (Helena) men Peter kommer vara på plats från att mässan öppnar. På fredag har jag tagit semester, så från och med fredag kommer jag också vara på plats.

Croatia Full of Life

Ny energi

Det har varit fullt upp den senaste tiden, så vi har verkligen varit helt slut emellanåt. Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött att jag somnade direkt efter middagen … Men nu laddar vi om med ny energi. Hoppas vi ses på mässan! Och om inte – så lovar vi att rapportera så att det nästan känns som att du är där!

Polen
I Polen i somras

Prenumerera på vårt nyhetsbrev