Meny Stäng

Bakom kulisserna i bloggkontoret

Annons

Happy Friday! Det bästa med den här fredagen är nog … att det är fredag! Just nu är vi morgontrötta, kvällströtta och lite mitt-på-dagen-trötta. Hur är det ens möjligt? Livet som bloggare är inte så glamoröst som man kanske kan tro, haha. Men hårt jobb ingår ju i livet, så … Happy Friday!

Uppdatera bloggen – ett evighetsjobb

För ett tag sedan kom vi på den briljanta (?) idén att vi skulle gå igenom och uppdatera bloggen. Du vet: slänga gamla pinsamma inlägg, rensa bort länkar som inte leder någonstans, byta ut små suddiga bilder till större finare bilder, lägga in kartor på våra sidor med restips och så vidare.

Allt detta hade säkert gått finfint om vi börjat blogga för ett halvår sedan, men med tanke på att vi startade våren 2009 och har bloggat varje dag sedan dess så finns det en del att suga tag i … Under all ledig tid sitter vi vid datorerna. Ett socialt liv – vad är det? Men nåja, det som är bra är att bloggen faktiskt blir bättre (hoppas vi)!

husbåten
Peter stol i bloggkontoret börjar bli söndersliten …

Mässor och grävande i husbilsbranschen

Peter har besökt mässan Allt om sjön i veckan och vi funderar på att kika förbi Explore och Foto-mässan i helgen. Och så var det ju det här med vad som händer bakom kulisserna i husbilsbranschen. Vi lovade att vi skulle gräva i veckan och det har vi gjort.

Några personer har vi fått tag på och andra är hopplösa att nå. Ytterligare personer har hört av sig via mejl eller via kommentarer på bloggen eller på Facebook. Vi samlar fakta och funderar över hur vi ska skriva vårt inlägg som kommer på söndag. Det är mycket information och många funderingar. Till slut blir vi … slut.

Ny soffa

Happy Friday!

Så … nu firar vi att det är helg! Inte för att vi är ”lediga” från bloggen på helgen direkt, men eftersom jag inte ska till jobbet är det en sak mindre att koncentrera sig på. Kanske hinner vi med både ett varv på mässan och lite slappande i soffan, om vi har tur. Vad är det bästa som hänt under din vecka?

Änder på is
Änderna tog sig en tupplur (andlur?) på isen utanför vår husbåt i veckan

Missade du förra Happy Friday? Läs Planering av årets husbilsresor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev