Meny Stäng

Bra och dåliga dagar – det ingår i livet

Bra och dåliga dagar ingår i livet. Igår sken solen och Pampas marina visade upp sig från sin allra bästa sida. Småbåtarna puffade ut och in och våra husbåtsgrannar solade på sina uteplatser. Själv hade jag migrän och låg i sängen längst ner i båten precis hela dagen. Men jag klagar inte! Vi har också mycket roligt att se fram emot.

Migrän … och fönsterputsning

Trots att det var fantastiskt väder igår var det ingen bra dag för mig (Helena). Jag låg nerbäddad i sängen med migrän hela dagen. Det har varit stressigt på jobbet en ganska lång period, och ovanpå det har det varit en hel del att ta tag i när det gäller bloggen. När det sedan blev en sen (och väldigt trevlig!) kväll i fredags triggade det väl igång det hela …

Peter hade betydligt mer energi och passade på både att putsa fönster och skura på uteplatsen. Dessutom bjöd han mig på abborrfilé i gräddsås med kokt potatis och broccoli. Det är bra skönt att han är hemma igen!

Peter putsar fönster - bra och dåliga dagar
Peter putsar fönster …
fördäck
… och skurar bordet på vår uteplats

Bra och dåliga dagar

Jag skriver inte om min migrän för att någon ska tycka synd om mig. De flesta har ju sitt elände att dras med, oavsett om det är krämpor eller andra typer av orosmoment eller bekymmer. Det ingår ju i livet. Kanske vill jag berätta för att vi inte ska framstå som bloggare som låtsas att allt är ”perfekt” och glamoröst hela tiden …

Man har bra och dåliga dagar, och även om gårdagen för min del definitivt mest var dålig, så har vi också roliga saker på gång. Bland annat har vi fått erbjudande om en spännande resa till midsommar, som vi snart kommer berätta mer om. Idag hoppas jag att jag ska må bättre, och då har vi planerat att shoppa lite kläder som vi kan behöva på resan. Önskar dig en riktigt fin söndag!

vattenskoter
Utsikt mot Kristineberg, från vår husbåt igår

Prenumerera på vårt nyhetsbrev