Meny Stäng

Nyheter på bloggen – lättare att hitta tips och resmål

Annons

Idag passar vi på att berätta om några nyheter på bloggen, som förhoppningsvis gör att det blir lättare att hitta tips och resmål. Vi har en hel del spännande kvar att berätta om husbils- och husvagnsmässan Elmia, men igår kväll hade vi (ett väldigt trevligt!) besök i husbåten och det blev alldeles för sent att skriva ett långt reportage från mässan …

Snart berättar vi mer om mässan

Vi har redan hunnit berätta om både husbilar och plåtisar på Elmia Husvagn Husbil 2018. Snart återkommer vi med ännu ett reportage! Så länge passar vi på att berätta lite om alla förbättringar som vi pysslar med på bloggen …

Peter Elmia

Lättare att hitta resmål

För att det ska vara lättare att hitta resmål på vår blogg har vi döpt en rubrik i menyn till just … resmål. Innan stod det ”restips” här, men vi känner att ”resmål” säger mer vad det handlar om. Under den här rubriken hittar du nämligen tips om drygt 300 resmål i de världsdelar där vi har rest: Europa. Asien, Afrika, Nordamerika och Oceanien (med fokus på Europa).

Vi har förstås inte varit överallt, och om du vill ha tips om resmål där vi inte varit kan du klicka på ”Resa i världen” (pilen). Här har vi samlat tips och resereportage om mer än 150 (!) länder, skrivna på svenska av runt 100 olika svenska resebloggare. Reportagen är sorterade under respektive land, i alfabetsordning från Afghanistan till Östtimor.

Resmål

Reseinspiration samlat på ett ställe

Vi har också gjort så att det är lättare att hitta reseinspiration, i form av blogginlägg om inspirerande platser och upplevelser. Om du klickar på ”Inför resan” i menyn hittar du ”Reseinspiration”, och under denna rubrik finns massor av ämnen såsom husbilsliv, friluftsliv, äventyr, städer och så vidare. Genom att klicka här hittar du de senaste blogginläggen om just detta ämne.

reseinspiration

Facebook och Instagram

Vi vill också passa på att påminna om att du förstås också hittar oss på Facebook och Instagram. Om du inte redan följer oss där så gör gärna det!

Freedomtravelnews Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev