Meny Stäng

Lite om våra närmaste resplaner

Annons

Hur ser våra närmaste resplaner ut? Egentligen borde vi kanske berätta om våra resplaner för hela året, men så planerade är vi helt enkelt inte. Vi har massor av planer kan vi säga, men det enda som är helt spikat är de allra närmaste resorna.

The CocoLoco Experience

Vi ska på kryssning! Viking Cinderella lanserar partykryssningar med ”The CocoLoco Experience” – liveartister, luftakrobatik, megaballonger och laserkanoner. Varje fredag och lördag går ridån upp för partybåten Cinderellas nya megashow, med uppträdanden och musik från 70-talet fram till i dag. Vi kommer ge oss av på galapremiären den 1 februari – och berättar förstås om våra upplevelser!

Alpina VM i åre

Under 12 dagar, den 4-17 februari, kommer världens bästa alpina skidåkare mötas under alpina VM i Åre och göra upp om medaljer i störtlopp, super G, storslalom, slalom, alpin kombination och lagtävling. Vi kommer åka hit under några av dagarna, i samarbete med Österrikes turistbyrå. Låter det förvirrat? Ja, kanske, men don’t worry, vi kommer berätta mer!

Skidsemester i Österrike
På plats i Alpbachtal i Österrike för något år sedan

Fler resplaner för våren och sommaren

Vi har många fler resplaner för våren och sommaren, men än så länge är det mycket som är lite oklart. Vi har bland annat planer på Island, Tjeckien och Tyskland, och till sommaren har vi planer på Baltikum med husbilen. Kanske blir det också något helt annat och oväntat? Vi berättar mer så fort vi vet mer!

Island hamn
Kanske blir det ett besök på Island?

Har du några resplaner för våren eller sommaren? Berätta gärna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev