Meny Stäng

Ny layout på våra sidor om länder

Du som följer vår blogg vet att vi alltid jobbar för att förbättra och utveckla den. I år fyller bloggen faktiskt tio år, och i samband med det har vi ännu mer planer på förändringar och förbättringar än någonsin. Först ut är ny layout på våra sidor om länder. Nu vill vi gärna veta vad du tycker!?

Våra sidor om länder

Våra sidor om länder hittar du i menyn, under rubriken ”Resmål”. Där kan du klicka dig vidare till olika länder, och på varje sida om ett land har vi listat resmål som vi besökt och gillar, från norr till söder. Tanken är att man enkelt ska hitta tips om resmål att besöka under en rundresa i landet, oavsett om man reser med husbil, bil, motorcykel, tåg eller vad det nu månde vara.

Inledningsvis finns på varje landssida några texter om ”varför” vi tycker att landet är värt att besöka, och i slutet finns ”läs mer” och en faktaruta om landet. Konceptet är inte nytt – det har vi haft i flera år – men vi har nu helt ny layout på sidorna. Klicka på Korsika-sidan nedanför om du vill se!

Vad tycker du om den nya layouten?

Vi kommer nog pyssla en hel del innan vi är helt klara, men nu har vi i alla fall fått till en grund tror vi. Nu är bara frågan … vad tycker du? Är det för mycket/för lite information? Förstår man sig på sidan, eller är det snurrigt? Saknar man något? Vi har till exempel funderat på att lägga in någon information om väder och har kollat på lite olika lösningar, men inte landat i något ännu. Vore det bra med väder, eller är det bara onödigt?

Nästa steg: Sidorna om ställplatser

Nästa grej vi ska ta tag i är våra sidor om ställplatser. Även de behöver en ansiktslyftning. Men som sagt, först vill vi höra vad du tycker!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev