Meny Stäng

Våra resplaner för våren och sommaren

Hur ser våra resplaner ut för våren och sommaren? Våra resplaner har länge varit lite luddiga och vi har bollat olika idéer fram och tillbaka, men nu börjar planerna mer och mer ta form. Som det ser ut just nu så blir det fem olika resor i vår och sommar. Sedan kan det ju bli ytterligare några turer, med eller utan husbil, i närområdet.

Kristianstad (maj)

Ja, det stämmer, vi ska till Kristianstad! Vår vän och resebloggarkollega Daniela, som driver bloggen Discovering the planet, bor där. Hon kommer samla ett gäng resebloggare så vi kan prata resebloggande ihop. Dessutom ska vi upptäcka Kristianstad, först på egen hand och sedan i samarbete med den lokala turistbyrån. Kul!

Karlovy Vary (maj)

Vi hinner knappt komma hem från Kristianstad innan vi ska vidare till Karlovy Vary i Tjeckien. Vi upptäckte den här tjeckiska spa-staden med husbil förra sommaren och blev så förtjusta att vi på plats skrev att detta nog var ”den vackraste stad vi sett någonsin”.

Vi pratade med den tjeckiska turistbyrån som höll med om att det vore toppen om flera resebloggare får upptäcka denna fina stad. Vi blir fem resebloggare som reser tillsammans. Det ska bli intressant att höra vad de andra tycker! Läs gärna om våra favoriter i Tjeckien, och om vår nästa resa.

Tjeckien

Strandkorgsutmaningen (maj)

Det blir intensivt i maj, för då ska vi också ge oss av på ”Strandkorgsutmaningen” i Tyskland, tillsammans med sex andra husbilsekipage. Förutom att vi ska uppleva den vackra Östersjökusten och Rügen så kommer det bli ”utmaningar” där ekipagen ska utmana varandra.

Detta kommer ju bli kul! Du kommer kunna följa resan på vår och flera andra bloggar, och säkert också på Tyska turistbyråns FB-sida. Vi kommer självklart också dela med oss av tips och guldkorn i denna del av Tyskland!

Kroatien (juni)

Vi håller just nu på att planera för en resa till Zadar i Kroatien. Detaljerna är inte klara ännu, men det blir någon slags roadtrip tror vi. Vi berättar snart mer!

Estland (juli)

I juli kommer vi rulla med husbil till Estland. Vi har förut besökt Tallinn, och nu vill vi se allt det andra Estland har att erbjuda. Vi har bland annat varit inspirerade av bloggaren Lifsresor och deras upplägg med att bila halva Östersjön runt, men av olika skäl kommer vi få göra resan lite kortare. Vi ser i alla fall oerhört mycket fram emot att upptäcka Estland med husbil! Hoppas att du också tycker att det blir intressant att se vad vi hittar!?

Guidad tur i Tallinn

Planer för hösten

Vi har också redan flera riktigt spännande resplaner för hösten, vilket inkluderar åtminstone ett helt nytt land för vår del. Vi återkommer!

Hur ser dina planer ut för våren och sommaren?

Har du några resplaner för våren eller sommaren, och vart bär det i så fall av?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev