Meny Stäng

Följ oss på husbilsresa i Estland

Snart kan du följa oss på vår husbilsresa i Estland! Det är faktiskt mindre än en vecka kvar tills vi ger oss av på en tre veckor lång resa i österled. På vår resplan står massor av spännande städer, stränder, sjöar, öar och nationalparker.

Husbilsresa i Estland

Vår längsta resa denna sommar blir en tre veckor lång husbilsresa i Estland. Detta är en resa vi verkligen ser fram emot! Att få rulla runt i en husbil i flera veckor och upptäcka ett land som vi sett väldigt lite av – det är nog det bästa vi vet!

Vi har tidigare besökt Estlands huvudstad Tallinn och jag (Helena) besökte Pärnu när jag tågluffade som 21-åring, men resten av landet är än så länge oupptäckt för vår del.

Reseplanering Estland
Reseplanering pågår!

Hur ser våra planer ut i Estland?

Peter har lagt en hel del tid på att göra research om Estland, och han har också fått en hel del värdefull hjälp av Estlands turistbyrå, som vi samarbetar med. Här är några höjdpunkter längs rutten som vi planerar:

Hur spännande låter inte detta? Det tycker i alla fall vi! Har du varit på någon av platserna, eller har du någon annan favoritplats i Estland? Berätta gärna!

Tartu i Estland
Tartu i Estland, foto: Pixabay
Narva
Narva i Estland, foto: Pixabay

Vad vill du veta om att resa i Estland?

Vi reser till Estland med husbil för att själva uppleva landet och äventyret, men också för att skriva och berätta på andra sätt. Vi kommer bland annat att föreläsa om resan både på Elmiamässan i september och på Campingkryssningen i november.

Därför undrar vi, vad vill du veta om att resa i Estland? Campingar, vägar, priser, sevärdheter, upplevelser …? Berätta så återkommer vi med info!

ösel
Ön Ösel i Estland, foto: Pixabay

”Följ med” på resan

Du kan förstås ”följa med” på resan här på bloggen! Vi kommer också uppdatera på Facebook på @freedomtravelnews – och kanske ännu oftare på Instagram på @freedomtravelnews – så missa inte att följa oss där!

Estland
Estlands sjöar, foto: Pixabay

Programme “Promoting Estonia as a Tourism Destination” is supported by European Union Regional Development Fund.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev