Meny Stäng

Husbåtsliv och planering för kommande roligheter

Den här veckan har vi levt husbåtsliv och vardagsliv, med städning, tvätt och jobb. Dessutom har det varit en hel del planering inför kommande roligheter – både under den kommande veckan och i höst. Missa inte det!

Hemma efter intensiva resor

Den här veckan har vi varit hemma i husbåten, och det har faktiskt varit ganska skönt efter den senaste tidens intensiva resor i Skåne, Tjeckien, Tyskland och Kroatien … Det har också känts bra att ta tag i allt jobb, både relaterat till bloggen och på mitt (Helenas) jobb i Region Stockholm.

Trafik utanför fönstren

Städning och tvätt i husbåten

Vi har också ägnat oss åt städning och tvätt … Helt plötsligt upptäckte vi en mörk och kletig fläck på heltäckningsmattan på nedre däck … urk! Efter lite sökande insåg vi att en en burk med någon fruktsyrup (?) som vi fått från någon destination gått sönder. Det kletiga innehållet hade sedan runnit över hela köksbänken och droppat ner på nedre däck …

fläck
städa köket

Peter har också tvättat i veckan. Lakanen torkade han på däck, vilket var smart. (Det var möjligtvis lite mindre smart att han glömde kvar underlakandet när det började regna …)

torka tvätt

Planering för kommande roligheter

Den här veckan har vi också spenderat en del tid åt att planera kommande roligheter. Nästa vecka reser vi till Estland, och det berättar vi snart mer om! Vi har också pratat med samarbetspartners om två riktigt roliga händelser i höst, där vi ska föreläsa. Kommer du kanske på någon av dem … eller på båda? Klicka på valfri banner för att få veta mer!

Vad har varit bäst under din vecka?

Bäst denna vecka har varit lite lugn och ro, chans att komma ifatt med olika arbetsuppgifter samt rolig planering inför kommande resor och event. Vad har varit bäst under din vecka, stort som smått?

Pampas marina

Missade du förra Happy Friday? Läs Glad midsommar! – med vyer från Kroatien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev