Meny Stäng

Förberedelser inför husbilsresan till Estland

Happy Friday! Det bästa denna vecka har utan tvekan varit förberedelserna inför vår husbilsresa till Estland. Vi har jobbat för att bli klara med olika ”måsten”, planerat och packat. Och så har vi hunnit njuta lite av sommaren också.

Semester – och mer jobb

En av de bästa sakerna denna vecka är kanske att det nu är dags för mig (Helena) att ta semester från mitt ”vanliga” jobb. Det blir visserligen ingen lång semester, men jag har tagit ledigt för vår 3 veckor långa husbilsresa i Estland.

Jag har också råkat tacka ja till lite mer jobb i höst. Jag jobbar redan 50 procent med ett projekt, men nu har jag tackat ja till 30 procent på ett annat projekt från och med oktober. Egentligen vill jag inte jobba mer, men det är svårt att försörja sig som resebloggare så det kan vara bra med lite extra inkomst en period. Det känns också som ett roligt projekt. Jag ska göra en intervjustudie i ett projekt om fysisk aktivitet på recept.

Torsplan
Lite längre fram på gatan ligger mitt jobb …

Härliga sommardagar

Vilka härliga sommardagar vi haft för övrigt! Det blev ju lite kallare senare i veckan, men innan dess … waow. Även om vi jobbat en hel del så har vi verkligen njutit av sommarvädret.

Pampas marina

Trafik i marinan

Som vanligt händer det alltid saker utanför fönstren i Pampas marina där vi bor. Man tittar ut och så … vad är det där? Ja, det är ett av våra grannhus som åker förbi. De skulle tydligen upp på land för att fixa något.

husbåt
husbåt

Mot Estland!

Det allra bästa denna vecka är förstås att det nu är dags att rulla mot vårt husbilsäventyr i Estland! Vi testar husbilen Inspire 599, så det är den du kommer få följa den här gången. Imorgon publicerar vi ett inlägg från vår resa till Skåne i maj. Därefter börjar vi rapportera från Estland.

Och nu vill vi förstås höra, vad har varit positivt under din vecka?

Camper

Missade du förra Happy Friday? Läs Husbåtsliv och planering för kommande roligheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev