Meny Stäng

Jobb, husbilsfix och reseplanering

Annons

Då var det fredag igen! Vi njuter av lite vardag i husbåten mellan resorna, och glädjer oss åt att vi äntligen har kommit igång med att fixa husbilen. Dessutom håller vi för fullt på att reseplanera inför nästa äventyr.

Lite ”vardag” emellan resorna

Just nu har vi lite ”vardag” mellan resorna, och det är inte så dumt det heller. Jag (Helena) jobbar och Peter fixar med husbilen. Som lite omväxling ska jag bjuda på ett mobilfoto från mitt jobb. Trappan upp till mitt kontor är lite cool faktisk, haha.

För övrigt är det väldigt lugnt och skönt att jobba såhär på sommaren. Inga möten och nästan inga mejl. Trots att vi fikar lite mer än vanligt (dvs lite istället för inget) så får vi mycket gjort.

Fix med husbilen

Som du kanske uppmärksammat så har vi bestämt oss för att satsa på projekt ”FREEDOM 2.0”. Efter många år i trogen tjänst ska vi äntligen reparera, renovera, hotta upp och redesigna vår husbil. Vi berättar på söndag hur det går!

Husbil
Hmmm … undrar om han gör nåt vettigt där i husbilen?

Massor av info och reseinsparation om Estland

Efter vår husbilsresa i Estland har i nu satt ihop en sida med massor av information och reseinspiration. På vår sida om att resa till Estland hittar du alla våra reportage från olika resmål, men också information om estnisk mat och dryck, saker du inte visste om Estland och mycket annat. Du hittar alltid denna sida (och andra sidor om olika länder) under ”Resmål” i huvudmenyn.

Estland

Nya äventyr på gång

Nu håller vi på att förbereda för nästa äventyr – South Coast Baltic Boating Rally. Vi önskar Happy Friday och avslutar med några foton från husbåten och marinan i veckan.

Vilka positiva saker vill du lyfta från din vecka?

husbåt
marina
pampas

Missade du förra Happy Friday? Läs Hemma i husbåten igen – i sommarhettan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev