Meny Stäng

Lugna dagar hemma i Sverige

Annons

Just nu har vi lugna dagar hemma i Sverige. Fantastiskt! Vi bloggar, fixar, umgås med vänner och ser på TV-serier och dokumentärer. Sånt behöver man nog göra åtminstone en gång om året, eller hur!?

Lugna dagar i marinan

Det har varit ovanligt lugnt den här veckan, så jag vet knappt vad jag ska skriva om. Vi har hängt hemma i husbåten en hel del, och det har varit väldigt skönt. Vi har jobbat vid datorerna, sorterat och lagat kläder, beställt lite nya kläder och tittat på TV-serier.

Pampas marina

Att titta på TV-serier och dokumentärer

Jag (Helena) älskar att titta på TV-serier. Det kan man kanske inte tro, men det beror nog på att jag nästan aldrig hinner. När vi väl gör det så känns det så lyxigt. Har du tips på några TV-serier du gillar? Här är några vi gillar:

Just nu har vi också börjat kolla på dokumentärer om det antika Egypten. intressant! Vi skulle verkligen vilja resa till Kairo, Alexandria och andra spännande ställen i Egypten vid tillfälle.

Pampas marina

Nyårsfirande på Blidö

Nyårshelgen spenderade vi på Blidö, och det var också riktigt skönt. Det översta fotot är från Blidö på nyårsdagen! När vi kom hem var vi ändå ganska trötta (ni vet, man dricker en del bubbel och vänder på dygnet) så det blev en ganska seg och avslappnad dag … Nu har jag hunnit jobba en dag innan det är helg igen!

Bäst denna vecka

Det bästa denna vecka är att vi haft tid att vila, umgås med släkt och vänner, och titta på TV-serier i soffan! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Snart blir det mer ”vanliga” arbetsdagar, och vi har också flera möten inbokade med turistbyråer. Det blir spännande, för då kommer vi planera lite för årets resor och samarbeten.

Jag planerar att skriva en guide till El Gouna i Egypten, och så planerar jag också att skriva lite mer om maten i Ungern. Sedan får vi se, det händer säkert något spännande!

Peter i Budapest …

Missade du förra Happy Friday? Läs Julfirande och (nästan) lediga dagar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev