Meny Stäng

Kulinarisk afton med Schleswig-Holstein

I veckan bjöd Tyska turistbyrån och Schleswig-Holstein in till kulinarisk afton. Det blev god mat, mingel och dessutom lite reseinspiration till regionen Schleswig-Holstein i Tyskland.

Kulinarisk afton

Den kulinariska aftonen inleddes med bubbel och mingelmat, och sedan fortsatte kvällen med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Gott förstås, men också väldigt trevligt. Inbjudna var en blandning av bloggare, journalister och researrangörer. Vi träffade några vänner, men det blev också en del bubblande med nya bekantskaper.

Kulinarisk afton
Förrätt
Huvudrätt

Schleswig-Holstein

Har du koll på Schleswig-Holstein? Den här regionen ligger i norr, närmast Danmark, och inkluderar bland annat Kiel och Lübeck. Här kan man bland annat vandra, cykla eller njuta av ost eller marsipan. Vi har besökt flera fina ställen i den här regionen:

Vi blev också nyfikna på att besöka staden Schleswig samt ön Föhr och andra öar på Nordsjökusten. Eller varför inte sova i ett sånt där coolt hängande tält …? Ida Larcén från Tyska turistbyrån (bilden) och hennes kollegor berättade väldigt inspirerande.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka var kanske detta trevliga mingel? Och innan dess förstås kryssningen Stockholm – Tallinn! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi jobbar ganska mycket just nu och jag (Helena) gör i mitt jobb som folkhälsovetare/utvärderare en hel del besök i olika förorter runt om i Stockholm. Många intressanta möten!

Vi kommer skriva om flera museer vi har besökt, och vi kommer kanske också berätta om några resor vi har på gång!

Missade du förra Happy Friday? Läs Frågelåda, museer och artikel i resemagasin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev