Meny Stäng

#mintjeckienresa – dela tips och vinn fina priser

Gillar du också Tjeckien? Nu kan du passa på att drömma dig bort med hjälp av #mintjeckienresa! Du som varit i Tjeckien kan dela tips och foton från dina favoritplatser i landet – och samtidigt ha chans att vinna fina priser. Du som inte ännu besökt Tjeckien hittar massor av härlig inspiration!

#mintjeckienresa

Tjeckiens Turistbyrå har dragit igång en kampanj under namnet #mintjeckienresa. De hoppas att du vill dela tips och foton från platser i Tjeckien som just du gillar. Samtidigt kan du kolla in platser som andra resenärer tycker om! Naturligtvis kan man inte resa riktigt ännu, men i väntan på att gränserna öppnar kan man drömma.

Detta kan du vinna

  • 1:a pris: Två tågbiljetter från Stockholm/Malmö till Prag med Snälltåget (biljetter giltiga t.o.m. 210831)
  • 2-6:e pris: Väska full av produkter från Tjeckien

Så här gör du för att tävla

Till och med 15 juni kan du kan skriva kommentarer och berätta om dina favoritplatser i Tjeckien på Tjeckiens Facebook-sida eller göra ett eget Facebookinlägg med foton, men glöm inte #mintjeckienresa. Då är du med i tävlingen och har chans att vinna! Ännu mer information om tävlingen hittar du på Czech Republics svenska webbsida.

Tips: Mer okända platser ger högre chans att få en gåva!

Vårt Tjeckien – ett land vi verkligen gillar

Tjeckien tillhör våra favoritländer i Europa. Det är kanske svårt att sätta fingret på exakt varför, men vi älskar det gröna landskapet, de fantasifullt formade bergen, de vackra städerna, de mäktiga slotten och borgarna, den rika historien, alla spabad och förstås ölen och de goda vita vinerna. Och så är det ju enkelt att resa i Tjeckien med husbil!

Här kommer en bildkavalkad från våra resor i Tjeckien. Vi har varit på massor av ställen och detta är bara ett litet, litet urval av våra foton. När vi tittar på dem kan vi säga att vi blir sugna på att resa snart igen!

Vilka ställen i Tjeckien gillar du bäst? Nej förresten, lägg ut en bild på Facebook istället och tagga med #mintjeckienresa – då kan du också vinna fina priser!

Resa till Tjeckien
Tjeckien
Tjeckien
Resa till Tjeckien
Český Krumlov Czech republic
Brno
Chateau Lednice

Prenumerera på vårt nyhetsbrev