Meny Stäng

Produktleverans, sommarvärme och Blidö

Då var det dags för Happy Friday igen! Det har långt ifrån enbart varit glädje denna vecka, så är det ju inte i livet. Det har snarare varit en bergochdalbana mellan tunga känslor, utmaningar och roliga framgångar.

Hemma i husbåten

Vi är hemma i husbåten igen efter en helt fantastisk husbilsresa längs tre av Sveriges kanaler: Göta kanal, Trollhätte kanal och Dalslands kanal. Det har varit en riktigt rolig resa, men det var också fint att komma hem till husbåten!

Hemma i Stockholm

Vi är inte bara hemma i husbåten, utan också hemma i Stockholm. Vädret har varit helt fantastiskt och en dag i veckan gick vi en promenad på Kungsholmen. På Hornsbergs strand var det verkligen semesterstämning med fullt av folk som solade och badade.

Hornsberg

Vi promenerade till Rålambshovsparken och tog varsin öl på Boulebar. Riktigt skön stämning där!

Helena
Peter

Webbutik och produktleverans

Men, vi hänger inte bara i solen. Långt ifrån faktiskt! Vi har precis öppnat en webbshop. Fantastiskt roligt, men mer jobb än vi någonsin kunde ana. I måndags morse gjorde vi första leveransen med produkter till PostNord, för vidare leverans till kunderna.

Jättekul! Och Peters ”postcykel” är ju som gjord för sitt nya uppdrag, eller hur? Några av kunderna meddelade att paketen kom fram riktigt snabbt, så det känns bra. Vilka produkter som var mest populära? Ja, det var vår motivpasta, våra grytunderlägg med husbilar och husvagnar samt våra nyckelringar med husbilar och husvagnar.

Produktleverans

Blidö

Vi har också hunnit med en sväng till Blidö, där flera i Peters närmaste familj bor. Anledningen till besöket var att vi hade en minnesstund för Peters pappa, som gick bort för en tid sedan.

Det var förstås många känslor inblandade i besöket, men att träffa familjen var fint och trevligt! Som du ser så blev det en härlig skaldjursmiddag tillsammans.

Skaldjur
Familjemiddag

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är förstås att vi öppnat webbshopen. Vi har ju jobbat med detta så länge, så riktigt roligt att det är online och rullar! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi är ju hemma nu, men vi planerar att resa med husbilen på helgerna, så du kan räkna med husbilsreportage från vårt närområde. Vi planerar också att skriva tre samlingsinlägg om att resa med husbil längs de tre kanalerna!

Kräftor

Missade du förra Happy Friday? Läs Hjärtan, semester och förberedelser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev