Meny Stäng

Julbelysning, kändisspotting och paket i olika riktningar

Denna vecka har vi varit inne i stan och fått njuta av både julbelysning och kändisspotting. Härligt! För övrigt är vi hemma och packar paket – och tar emot paket. Det lackar mot jul helt enkelt!

Julbelysning (och kändisspotting) i Stockholm

Vi var inne i Stockholm i torsdags för att kolla in Nobel Week Lights. Eftersom vi är hemma varje dag så kändes det nästan som ett äventyr att ta sig in till stan, haha. Vad annorlunda livet har blivit alltså! Hur som helst, riktigt trevligt att promenera runt i Stockholm. Det var ju inte bara Nobelveckan som lyste upp stan, utan också all julbelysning.

Vi passade på att äta middag på ett hyfsat enkelt, men trevligt, ställe på Regeringsgatan som heter Wokhouse. Och där var det gott om kändisar får vi säga! Först kom Morgan Johansson, statsministerns ställföreträdare, tillsammans med två Säpo-killar. Sedan kom journalisten och politikern Lars Adaktusson. På bilden nedanför kommer ett gäng älgar.

Glasriket

Vi packar paket

Det är verkligen julrusch i vår webbshop nu! Vi packar paket som aldrig förr och varje dag cyklar eller går vi upp med en eller två fulla kassar med paket. Vi har väldigt bra julrabatter så vinsten för oss är inte så stor, men det känns inte som att det spelar så stor roll. Jätteroligt att få packa så mycket paket! Detta är de 5 produkterna som handlats mest den senaste månaden:

  1. Motivpasta Husbilar
  2. Motivpasta Jul & Nyår
  3. Nyckelring Husbil Classic
  4. Grytunderlägg Husbil Classic
  5. Diskduk Husbilsmönster

… och vi har fått paket!

Vi har också själva fått paket! Som du kanske vet, om du följer vår blogg, så har vi ett nära samarbete med Tyska Turistbyrån. Nu till jul fick vi ett litet paket av dem med en lunchbox, ett cykelöverdrag, ett presentkort på Lidl, några Beethoven-prylar (i år firas ju hans 250-årsjubileum) och några andra saker. När man får julhälsningar känns det att julen närmar sig!

Bäst denna vecka

Förutom att det var trevligt att hänga i Stockholm en kväll så är vi glada att vi hittat en ”diet” som vi trivs med och som gör att vi sakta med säkert går ner i vikt. Vi har till och med hittat fram till maträtter som är riktigt, riktigt goda! Hur är det för dig, vad kan du lyfta fram som positivt från veckan?

Veckan som kommer

Det närmar sig sakta men säkert jul. Vi kommer, med tanke på rådande omständigheter, inte göra några stora utflykter. Men vi har trots det planer på en del intressanta (hoppas vi) blogginlägg. Hur ser dina planer ut för veckan som kommer?

Missade du förra Happy Friday? Läs ”Tomteverkstad” – och elcyklarna redo för vintern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

FREEDOMtravel avsändare