Meny Stäng

Vi önskar God Jul! – med inspiration och rim

Vi önskar God Jul! Vi vet att detta året varit tufft för många, och vi hoppas att du/ni har möjlighet att slappna av under juldagarna och få några fina dagar! Vi gör vårt bästa för att bidra till julstämningen genom att bjuda på julläsning och julrim.

”Nu börjar matresan”

Vi planerar att träffa så få personer som möjligt denna jul, av uppenbarliga skäl. Planen är att träffa båda sönerna och deras respektive på juldagen, men att därefter vänta innan vi träffar ytterligare personer. Det blir alltså många dagar ensamma i husbåten. Vad vi ska göra då? Vi planerar att laga lyxiga, spännande och intressanta 3-rättersmiddagar. Detta blir vårt julfirande!

Fotot är från igår, då vi lagade den första av dessa exklusiva middagar i vår husbåt. Vi berättar snart mer på bloggen, så missa inte det! Själva ser vi fram emot detta sååå mycket!

Julinspiration!

Letar du efter julinspiration? Vi har skrivit en hel del om julen under de senaste åren. Här är några av våra bästa inlägg:

Julmarknad i Gamla stan

Julminnen – på rim

Vi brukar läsa nyhetsbrevet från vår bloggkollega Christian, som driver Matochresebloggen (kolla in vetja!). I hans senaste nyhetsbrev rimmade han, och vi kan ju inte vara sämre, haha. Här kommer vårt julrim 2020:

Vintern 2018/2019 firade vi jul i vackra Sri Lanka

helt perfekt när man vill sol och energi tanka.

Julen innan hängde vi i Eilat och Jerusalem

vi lovar att vi aldrig längtade hem!

I år bli julen mindre exotisk, helt utan häng utomlands.

Istället njuter vi av mat och cybervänner som vi har till hands.

Vi önskar alla läsare och vänner en riktigt fin jul!!!

Gamla stan i Jerusalem
Peter i Gamla stan i Jerusalem vintern 2017/2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev