Meny Stäng

Stockholm, Stockholm – promenader och en kväll på stan

Stockholm, Stockholm! I helgen var vi ute ”på stan” en kväll och det kändes otroligt äventyrligt. Det blev också en hel del promenader i stan, inklusive en del nya intressanta iakttagelser. Häng med!

En kväll på stan

Vi hänger mest i vår husbåt och går promenader, men förra fredagen träffade vi vår bloggkollega Christian, från Matochresebloggen, på stan. Helt fantastiskt roligt! Vi åt middag tillsammans på Clarion Hotel Sign, och vi hade mycket att prata om. Serveringen slutade vid 20-tiden, men vi kunde inte sluta prata så vi satt kvar till 23-tiden. Tänk vad sociala kontakter betyder ändå!

På Clarion Hotel Sign startade vi med löjromssemlor, som vi redan visat i vårt inlägg med fakta om semlor. Grymt goda verkligen! Därefter åt jag (Helena) röding och Peter valde kött. Mycket gott!

Promenader i Stockholm

Vi har också promenerat en del i centrala Stockholm denna vecka, inte minst när vi handlade semlor! Vi gick bland annat förbi (och in i) Sankt Matteus kyrka, som ligger i korsningen Vanadisvägen och Dalagatan och byggdes åren 1901–1903. Visst är den fin?

Vi gick även förbi ett hundbageri, som ligger på Odengatan nära Vasaparken. Vad ett hundbageri är? Ja, det undrar vi också. Berätta gärna!

hundbageri

När vi gick över Sankt Eriksbron fick vi se det här budskapet på isen. Ett viktigt budskap förstås!

Rädda klimatet!

Våra produkter i en tidning – igen

Återigen syns våra produkter i tidningen Allt om husvagn & camping (nummer 3) och det är ju jätteroligt! Det är våra diskdukar med husbil/husvagn och våra grytunderlägg med husbil/husvagn som fick synas. Det är vi glada för! Tyvärr står det fel (för låga) priser i tidningen. Vårt tips om du vill ha lägre priser är att bli en i VIP-gänget genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden och då får du rabatt på produkterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi hängt lite i Stockholm och umgåtts med vår bloggkollega Christian. Vi är, liksom många andra, lite svältfödda på sociala kontakter dessa dagar. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi gör inte upp så stora planer dessa dagar. Snön ser ut att försvinna, vilket är lite synd, men samtidigt innebär att vi kanske kan rulla lite med husbilen. I övrigt har vi planer på att blogga om webbshopande, socker och hälsa eller kanske mat, fakta eller Unesco i andra länder. Önska gärna så gör vi vårt bästa för att uppfylla!

Ett foto från veckans bästa frukost …

Missade du förra Happy Friday? Läs Ett liv inom promenadavstånd (och en utflykt)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev