Meny Stäng

Det finns inget dåligt väder …

Det finns inget dåligt väder … eller? Vi var sugna på äventyr, så när vi insåg att det skulle bli minusgrader så var det inget som kunde stoppa oss. Härligt att komma ut på lite näräventyr! Happy Friday!

Cykelturer och näräventyr

Den här veckan har vi kommit iväg på ett gäng cykelturer och näräventyr, och vi har inte låtit minusgrader eller snö stoppa oss! Man blir kall när man elcyklar längre sträckor i kyla och blåst, men vi har helt enkelt byltat på oss allt från täckbyxor till mössor. Det blev två riktigt fina utflykter:

Trevlig videopresentation – men inte samma som mingel

I tisdags blev vi inbjudna av resemagasinet Vagabond till en videopresentation av årets Resebarometer, vilket vi skrivit om i inlägget ”Hur reste svenskarna 2020?”. Intressant att ta del av!

När vi kollade deltagarna kunde vi se att väldigt många resebloggare vi känner fanns där, i rullistan. Trevligt, men det är ju inte samma sak som att träffas och mingla på riktigt. Förr kunde det se ut som på bilden nedanför. Det känns som en annan tid, eller hur? Nåväl, vi är friska. Happy Friday!

Ångbåtsbryggan Stockholm
Så här såg det ut förr när man träffade resebloggare

Paus från ”hälsoonsdag”

Vi har beslutat att ta lite paus från vår ”hälsoonsdag”. Jag har haft en kluven känsla hela tiden. Jag jobbar med mat och hälsa, och brinner för frågorna. Samtidigt har den här bloggen ett annat fokus, och läsarintresset har kanske också varit lite måttligt.

Vi pausar onsdagarna, men självklart kan vi återkomma till temat hälsa när det passar eller efterfrågas! Senaste inlägget handlade om ifall mat måste vara lagad från grunden för att duga.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är definitivt alla utflykter vi gjort med elcyklarna! Vi har faktiskt hunnit se ännu mer än det vi hunnit skriva om, så vi återkommer snart med mera. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi har inte hunnit skriva om alla utflykter vi gjort ännu, så det kommer mer om Solna och Sundbyberg här på bloggen. Vi har också snöat in och läst på om Sicilien, så du kan vänta dig lite siciliansk inspiration. För egen del hoppas vi snart kunna hämta husbilen på verkstaden efter inbrottet samt göra några nya helgutflykter! Hur ser dina planer ut?

Från en av våra cykelturer i Solna

Missade du förra Happy Friday? Läs Vårsol i Fredhäll och nya utflykter i sikte

Prenumerera på vårt nyhetsbrev