Meny Stäng

Vårsol i Fredhäll och nya utflykter i sikte

Solen tittar fram emellanåt och det känns som att våren är på väg. Härligt! Den här energin behöver man verkligen nu när man måste förhålla sig till alla rapporter om ökad smitta och försenade vaccinleveranser. Vi försöker hitta nya promenader och utflykter i närområdet!

Nya promenader och utflykter

Många av våra dagar ser relativt lika ut nuförtiden. Vi jobbar vid datorerna, promenerar, lagar middag och ser på TV-serier. Det är helt ok, men ganska tråkigt. Vissa promenader är vi så trötta på. När vi förra helgen gjorde en utflykt till Sundbyberg och kollade in Sundbybergs författarskyltar, så kändes det fantastiskt roligt att se något nytt.

Promenad i Fredhäll

Vart ska vi gå idag då? Vilken promenad ska vi ta? Det känns som att vi trampat varenda stig som är inom promenadavstånd … Men så kom Peter på att vi kunde gå till Fredhäll på Kungsholmen. Där har vi inte varit mycket.

Vi promenerade förbi ett fint hus med en flagga som det stod “SLHF” (Stockholms Livsmedelshandlareförening) och sedan gick vi ner mot vattnet.

Här hittade vi en riktigt fin promenadväg, på träspångar längs med vattnet. Vi var långt ifrån ensamma om att hitta hit, men för oss var det en ny väg att gå.

Detta var verkligen en fantastiskt fin promenadväg. Dessutom var vädret på topp. Människor satt överallt längs klippkanterna och njöt av solen och utsikten.

Efter ett tag kunde vi se bort mot Tranebergs strand. Det såg riktigt fint ut, med husen som ligger längs med vattnet.

Bloggen låg nere igår morse … i 10 minuter

Igår morse stängdes bloggen plötsligt ner. Jag kollade mejlen och jag hade fått ett mejl av webbhotellet (One.com) där det stod att “din domän har tyvärr suspenderats på grund av att du har överskridit gränsen för ditt webbhotells lagringsutrymme”.

Alltså, va? Vi fattade ingenting, men loggade in på kontrollpanelen där det stod att vi använt “92,5 av 50 GB”. Ja, snacka om att överskrida gränsen!! Men varför hade vi inte uppmärksammats på det? Vi betalade snabbt (950 kronor) för att uppdatera till 200 GB, och vips var sajten uppe igen. Puh!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att våren är här! Det är också roligt att vi skickat ut vårt andra nyhetsbrev – till tre gånger så många prenumeranter som fick det första nyhetsbrevet.

Vet du förresten att du nu kan beställa födelsedagspasta (dvs motivpasta i form av jämna årtal) med födelsedagsbarnets namn på paketet i vår webbshop? Innan du betalar så skriver du personens namn under “Anteckningar” – och vips så får du namnet på etiketten!

Motivpasta födelsedagar

Veckan som kommer

Vi har flera utflyktsplaner på gång för helgen och det känns riktigt roligt. Allt är inom våra närmaste kommuner och utomhus. Vi laddar med varma kläder och matsäck, och hoppas på spännande näräventyr. Du kan förstås snart läsa mer här på bloggen!

Missade du förra Happy Friday? Läs Vårkänslor, hektiskt jobb och nya glasögon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

FREEDOMtravel avsändare