Meny Stäng

Hemmafix, träning och stormvindar

Annons

Vi är hemma i husbåten nu, efter en fantastiskt rolig resa till Bulgarien. Vi har börjat träna igen (det behövdes!) och fixar hemma i husbåten, samtidigt som vi sorterar i foton och minnen från Bulgarien-resan. Happy Friday!

Hemmafix i husbåten

Vi har äntligen tagit tag i att fixa lite hemma i husbåten. Till att börja med flyttade vi alla kartonger med produkter för webbutiken till ett förråd. Puh så skönt! Äntligen har vi lite yta att röra oss på i husbåten igen. Och ja, nu finns det plats att köra hemmaträning på nedre däck!

Peter trivs inte riktigt med hur vi ordnat det på fördäck, så vi har kikat runt lite på heminredning online, och låtit oss inspireras. Kanske väntar vi med större förändringar till nästa säsong, men det är i alla fall roligt att börja fundera! Under tiden har Peter på nytt grundmålat trappan mellan köket och övre däck, eftersom denna behövde uppfräschning. Skönt att ta hand om båten lite!

Dags för träning igen …

När det kommer till träning är vi periodare. Vi har försökt få in rutiner som ska funka i längden och jo, vi förstår att det vore smart att kanske träna lite lagom men kontinuerligt. Men vi är dåliga på det … Det blir oftast allt eller inget.

Nu har det varit ”inget” väldigt länge, så nu är det dags att köra ”allt” ett tag. Vi har börjat jogga på morgnarna igen och har tänkt varva det med hemmaträning. Sååå grym träningsvärk just nu!

Stormvindar

Det fina sommarvädret har fortsatt nästan varje dag, men igår avbröts det några gånger av starka stormvindar. Lite lustigt hur det kan vara rofyllt och hett ena sekunden, och nästa sekund förbytas i piskande regn och vindar som sliter med sig precis allt som råkar vara löst.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka har förstås varit … trumvirvel … resan till Bulgarien! Förutom att det kändes roligt att komma iväg på en utlandsresa igen så visade sig Bulgarien kunna bjuda på allt möjligt spännande. Vi har långt ifrån hunnit berätta om allt ännu, men vi har hunnit skriva några inlägg:

Veckan som kommer

Vi upplevde massor i Bulgarien och har bara hunnit berätta om en bråkdel. På bloggen kan du alltså förvänta dig ännu mera Bulgarien-inspiration under veckan som kommer. Vi planerar också några små utflykter i närområdet.

Nu vill vi gärna höra hur din vecka varit? Vad kan du lyfta fram som positivt? Och hur ser planerna ut för helgen?

Missade du förra Happy Friday? Läs Hälsningar från härliga Bulgarien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev