Meny Stäng

Härliga minnen från Turkiet – och redan ny resa på G!

Resan till Turkiet överraskade oss positivt på så många sätt! Istanbul är en spännande stad och Kappadokien är … fantastiskt. Och nu har vi redan en ny resa på gång. Happy Friday!

En spännande vecka i Turkiet

Det var verkligen en spännande resa till Turkiet. Istanbul är är en livlig och kulturellt intressant stad, och Kappadokien är så vackert. Dessutom alla intressanta historiska sevärdheter, all god mat och alla vänliga människor.

Vi har hunnit berätta en del om det vi såg och upplevde i Kappadokien, och det kommer också komma mer på bloggen under den närmaste tiden. Här hittar du det vi skrivit om Kappadokien hittills:

Resan var en pressresa, och det finns flera saker vi uppskattar med pressresor. För det första får man nästan alltid bra guidning och hjälp att hitta spännande ställen, och för det andra får man träffa och lära känna andra reseskribenter.

På den här resan reste vi tillsammans med en supertrevlig och kunnig turkisk guide, samt trevliga och härliga Charlotte från det danska resemagasinet GoTravelling.org. Vi hade väldigt roligt tillsammans. Självklart jobbade vi också för våra resemagasin – på bilden ser du gruppen djupt koncentrerad på loungen i Istanbul.

Hemma i husbåten

Nu är vi hemma i husbåten i Pampas marina igen, och vi har mycket att göra. Jag (Helena) jobbar just nu och gör bland annat fokusgruppsintervjuer på dagarna, inom ramen för ett EU-projekt jag jobbar med. Peter har fullt upp med att klippa filmer, planera kommande samarbeten och fysiska magasin, samt att bygga upp nya samlingssidor på bloggen för alla nya länder vi besökt …

Dessutom har vi en massa nya planer för FREEDOMtravel som vi spånar på! Vi har inte ens hunnit packa upp … Men det är väl ingen idé? Snart ska vi ju resa igen!

Ny resa på gång!

Så, vart ska vi nu? Jo, alldeles snart bär det av till Tunisien! Denna resa ser vi verkligen fram emot! Vi skulle ha rest till Tunisien i mars 2020, men resan blev inställd på grund av … ja, du fattar!

Nu ska det äntligen bli av att vi ska resa, på riktigt. Detta är också en pressresa, och vi kommer resa tillsammans med en finsk bloggare. Happy Friday!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är fantastiska Kappadokien!!! Så roligt att kunna göra lite mer exotiska resor igen, även om vi också fått upp ögonen för Sverige på allvar i år. Så, vad har varit bäst under din vecka …?

Veckan som kommer

På bloggen kan du vänta dig fler reportage från Turkiet och Kappadokien. Kanske hinner vi också få ut något mer från Tjeckien, och därefter börjar det förstås sippra ut rapporter från Tunisien. Stay tuned!

Missade du förra Happy Friday? Läs Hälsningar från härliga Istanbul

Prenumerera på vårt nyhetsbrev