Meny Stäng

Möten, möten, möten … och snart en resa!

Ojoj, vilken mötesvecka det har varit! Det har varit både fysiska möten och videomöten, och även om vi är mycket hemma i båten känns det som att det händer saker. Och snart ska vi faktiskt ut på en liten resa. Happy Friday!

Äntligen trippelvaccinerade

Vi avslutade förra veckan med att ta den tredje sprutan. Det kändes bra eftersom det snart blir både mässor och resor för vår del. Men puh vad vi blev sjuka! Vi kände oss dåliga båda två och jag (Helena) fick feber och frossa i flera dagar. Men nu är det bättre. Så, Happy Friday!

Möte i journalistföreningen

Vi är med i en förening för resejournalister (och andra reseskribenter), och Peter sitter med i styrelsen. På grund av pandemin har föreningen inte träffats på evigheter, men nu i veckan var det dags. Väldigt trevligt! Det blev en räkmacka och lite bubbel och babbel i några timmar. Vi insåg att vi nog saknat just detta – att träffa andra människor lite då och då – ganska mycket. Någon som känner igen?

Möten, möten, möten …

I övrigt har hela veckan varit präglad av möten, möten och möten. Helt galet har det varit. Peter och hans bror Micke jobbar med samarbeten med andra företag, och förberedelser inför Kistamässan, och just nu är det mycket på gång samtidigt.

Från att ha varit lite lätt stillastående händer precis allting på en gång. Det är naturligtvis väldigt roligt, även om vi ibland känner oss totalt utmattade. Men samtidigt som man blir trött så får man ju också energi av nya ideer och positiva samarbeten. Hoppas att du kommer på mässan – för där kommer en del av alla nyheter presenteras!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Att stiga ut ur vår lilla bubbla och träffa andra människor – både via videomöten och på riktigt. Vi passade till och med på att fira mitt i veckan med sous vide-lagad entrecôte, bakad potatis och vin. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Idag, fredag, ska vi ha ännu ett möte med en ny samarbetspartner och sedan blir det lite träffar med vänner. Nästa vecka ska vi göra något så exotisk som att resa till Danmark. Vi ska nämligen gå på en rese- och campingmässa där, och det ska bli riktigt spännande. Naturligtvis kan du kika in här på freedomtravel.se för dagliga uppdateringar!

Missade du förra Happy Friday? Läs Möten, tur till Göteborg och förberedelser för mässa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev