Meny Stäng

Möten, tur till Göteborg och förberedelser för mässa

Denna vecka har det blivit många möten och en tur till Göteborg. Dessutom håller vi på med förberedelser inför den kommande mässan. Och så skickar vi paket och lever husbåtsliv … Happy Friday!

Möten runt om i Sverige – och en hotellnatt i Göteborg

Peter och hans bror Micke (som jobbar med oss som mediesäljare) har gjort en ”tour” i Sverige denna vecka för diverse möten. Vi har många samarbeten på gång och Peter och Micke bokade möten längs en ”runda”.

Det blev en övernattning på Gothia Towers i Göteborg och en legendariskt King Size räckmacka på Heaven 23. Mötena då? Jo, både trevligt och spännande. Det kommer hända en hel del på FREEDOMtravel under året kan vi lova!

Förberedelse för mässa

Vi jobbar också just nu hårt med förberedelser inför husbilsmässan 18-20 mars på Kistamässan i Stockholm. Vi kommer vara på plats med ett stort Destinationstorg, massor av reseinspiration och inte mindre än 6 (!) föreläsningar.

Inför detta beställer vi en hel del mässmaterial, och det kommer paket var och varannan dag med olika sorters skyltar, banderoller, västar och allt möjligt annat … Vi hoppas att vi ses på mässan!

Leveranser från webbshopen

Varje eller varannan dag promenerar vi upp till PostNord för att leverera paket från webbshopen. I dessa dagar, när det snart är Alla hjärtans dag, har det gått extra många påsar med hjärtpasta. Följande produkter har varit mest populära under januari månad:

  1. Motivpasta husbilar (slut i lager)
  2. Glasunderlägg husbilar
  3. Bäddset husbilar
  4. Motivpasta hjärtan
  5. Ljuslykta husbilar

Mota bort is

Vår vardag består förstås också av husbåtsliv. För närvarande har det varit både kyligt och blåsigt, och krossade isflak driver in mot marinan.

Problemet med de små isflaken är att de ligger och stöter mot skrovet. Vårt skrov tål detta utan problem, men det dunkande ljudet låter högt och det blir nästan omöjligt att sova. Då och då går Peter ut med en sopborste och försöker mota bort isflaken …

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är utan tvekan alla positiva möten som bådar gott inför framtida samarbeten. Just nu känns det riktigt roligt att jobba med FREEDOMtravel! Vad har varit bäst under din vecka …?

Nyhetsbrev

Veckan som kommer

Under veckan som kommer har vi ännu fler möten inbokade med olika företag, men nu mestadels som videomöten. Vi kommer ha fullt upp hela veckan!

Missade du förra Happy Friday? Läs Storm, husbåtsliv och en tur till Blidö

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev