Meny Stäng

Två dagar på Bürstner Husbils Clubs 25-årsjubileum

Bürstner Husbils Clubs 25-årsjubileum har precis arrangerats på Romme travbana i Borlänge. Vi var på plats som utställare, och tog också del i programmet med mat och mingel. Två trevliga dagar!

Bürstner Husbils Clubs 25-årsjubileum i Borlänge

Bürstner Husbils Club samlar personer som har en husbil från Bürstner. Vi har ju ingen sådan – vår husbil är av märket Adria – men vi var ändå inbjudna till träffen i form av utställare på den minimässa som klubben anordnade.

Vi kom i god tid, och fick parkera precis utanför lokalerna. Strax efter kom träffens deltagare och parkerade. På bara några timmar kom drygt 80 (!) stora Bürstner-husbilar!

Utställare på Bürstner Husbils Clubs 25-årsjubileum

Klubben hade ordnat en mängd olika aktiviteter för sina medlemmar, och en av dessa var en liten mini-mässa. Runt åtta olika utställare visade upp tillbehör och andra produkter som passar för husbilsägare. I vår monter hade vi:

Erfarenheten av denna mässa var att det var riktigt roligt (och kändes meningsfullt) trots att mässan ju var ganska liten. Istället blev det lite mer intimt och vi fick tid att prata med många. Väldigt trevligt!

Produkter med dalahästar från det svenska företaget Pufz, som också finns i vår webbutik

Vi handlade faktiskt själva också! MAUS var på plats med en liten smidig brandsläckare som släcker eld med en miljövänlig och giftfri kaliumbaserad rök. Fördelen med denna är att man släcker eld utan att förstöra och behöva sanera.

Företaget som visade brandsläckarna sålde den inte på plats men MJ Fritidscenter, som också ställde ut, blev snabbt återförsäljare och kunde sälja en åt oss. Så nu känner vi oss ännu lite tryggare i husbilen!

Mingel, mat och aktiviteter

Klubben hade ordnat en trevlig träff med ett program med olika aktiviteter, som till exempel tipsrunda, lotterier och middag med frågesport. När man kom fick man en goodie-bag, och redan första dagen mumsade vi i oss Leksandsknäcke med Gustafskorv, som fanns i påsen. Gott!

Mest roligt och trevligt var det att träffa både gamla och nya vänner och bekanta. Vi träffade många som vi stött på under mässor och på ställplatser runt om i Sverige. Dessutom träffade vi två (!) par som reste med oss på ”Strandkorgsresan” i Tyskland för några år sedan. Fantastiskt roligt! På bilden nedan ser du Linda och Pär, som nu för tiden bor på heltid i sin husbil och bloggar på Reiselinda.

Middag med utsikt över travbanan

Nu fortsätter vår husbilsresa

Efter de två första dagarna lämnade vi Bürstner Husbils Club, som själva fortsatte med årsmöte. Nu fortsätter vi vår husbilsresa, och siktet är inställt på Uddevalla och norra Bohuslän. Hoppas att du vill ”hänga med” här på FREEDOMtravel!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!