Meny Stäng

Mellanlandning i husbåten – och nu på rull igen

Annons

Efter Elmia-mässan blev det några dagars mellanlandning i husbåten. Stoppet blev dock kort, och vi är redan på rull med husbilen igen. Hoppas att du vill ”hänga med”!

Mellanlandning i husbåten

När vi kom hem från mässan ”Elmia Husvagn Husbil” i Jönköping var vi trötta, och husbilen var proppfull med prylar. Utsikten som mötte oss i marinan var i alla fall fantastisk!

Vi har svårt att sitta stilla för länge på samma ställe, eftersom vi blir rastlösa, men emellanåt är det otroligt fint att vistas i marinan. Förutom att det är vackert och gungar rofyllt har vi nästan varje dag haft sällskap av hägern som brukar hänga hos oss.

Under dagarna hemma har vi också hunnit med en årsstämma med föreningen STJ (Swedish Travel Writers) och diverse jobb.

På rull igen

Nu är vi på rull igen! Vi ska göra en tur som i första hand går till Borlänge samt till Uddevalla och Kosterhavet. Vår första natt spenderade vi i Hedemora, på en ställplats vid Folkets Park.

Mottagandet här var bra, och vi uppfattade detta som en trevlig plats. Här finns el, toaletter, duschar, soptömning och möjlighet att fylla färskvatten, mot an avgift på 150 kronor/dygn. Riktigt härligt att vara på rull igen!

Bäst denna vecka

En av de bästa sakerna den här veckan är att vi tagit beslut angående webbutiken. Även om vi forsätter med den digitala butiken (och det vill vi gärna!) så kommer vi att sluta köra runt med produkter i husbilen för att posta och visa på mässor, och det känns skönt. Ibland måste man testa lite, innan man landar i hur det är bäst att göra. Dessutom är det roligt att vara på rull igen!

Din tur … vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer? Ja, nu blir det husbilsresa! Vi kommer delta i Bürstnerklubbens 25-årsjubileum i Borlänge, och därefter rulla mot Uddevalla för ett väldigt spännande samarbete. Dessutom kan du vänta dig ett gästreportage om Kroatien, från en ny skribent här på FREEDOMtravel. Hoppas att du hänger med!

Missade du förra Happy Friday? Läs Spaningar från Elmia Husvagn Husbil – följ med mässan runt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev