Meny Stäng

Nytt nyhetsbrev, husbilstur och älgmöte

Annons

Happy Friday! Varje fredag brukar vi, Helena och Peter på FREEDOMtravel, berätta lite om vår vecka. Idag kan vi berätta om vårt nya nyhetsbrev, om veckans lilla husbilstur samt om ett oväntat älgmöte.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Snart nytt nyhetsbrev på G

Hittills har vi skickat nyhetsbrev till våra prenumeranter lite då och då, men det har med tiden blivit mer och mer sällan. För ett tag sedan tog vi beslut om att istället skapa ett automatiskt nyhetsbrev – som ska gå ut en gång i veckan med de senaste artiklarna (samt några rader text från oss, som vi kan ändra från gång till gång). Tanken kom efter att flera läsare efterfrågat något enkelt sätt att följa FREEDOMtravel.

Nu har vi – och framför allt vår webbutvecklare – slitit med utvecklingen av detta nyhetsbrev under ganska lång tid. Vi tror och hoppas att det första brevet kommer ut nu på söndag. Om du inte prenumererar ännu kan du anmäla dig här nedanför:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Liten husbilstur

Vi har mestadels varit hemma i husbåten under veckan, men vi har också hunnit med en kortare husbilstur tillsammans med Peters äldre bror Micke. Turen gick till Peters mamma, för att hjälpa henne med allehanda saker inför den kallare årstiden.

På vägen hem fricampade vi på en parkeringsplats vid Björklinge friluftsområde i Uppsala kommun.

Det visade sig vara ett superfint område med badplats vid Långsjön, vandringsleder, mountainbikeled, skidbackar och en campingplats, som dock hade stängt för säsongen nu.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi äntligen (hoppas vi) ska kunna skicka ut det nya nyhetsbrevet på söndag! Vi har också hunnit ikapp med lite arbete efter Seniormässan i Stockholm. Och så är vi glada för det fina höstvädret!

En annan sak som vi är glada för – även om detta nog hände för två veckor sedan – är att det gick bra för den älg vi mötte på vägen hem från Bohuslän. Alla bilisterna runt oss var uppmärksamma, och efter lite virrande fram och tillbaka på vägbanan traskade älgen, till allas lättnad, in i skogen igen.

Nu är det din tur … vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka? Skriv gärna en kommentar!

Veckan som kommer

Under veckan som kommer ska vi vara hemma i husbåten och jobba med FREEDOMtravel. Vi har flera inplanerade möten med samarbetspartners och även ett spännande event på agendan.

På freedomtravel.se kommer det som vanligt bli reseinspiration, för små och stora äventyr. Nu passar vi på att önska dig en riktigt fin fredag och helg!

WIFI.se

Missade du förra Happy Friday? Läs Mässa, arbete och en liten husbilstur

Prenumerera på vårt nyhetsbrev