Meny Stäng

Följ vår resa på Cypern – här och på sociala medier

När du läser detta har vi redan gett oss av mot Cypern för en knapp veckas pressresa. Under några intensiva dagar kommer vi uppleva natur, stränder, kultur, historia och mat. Häng gärna med här och på sociala medier!

Pressresa till Cypern

Då var det alltså dags att resa till och upptäcka Cypern! Vi var på ett event i våras, med god cypriotisk mat och inspiration från Cypern. Under det eventet blev vi väldigt nyfikna på det här landet. Dels insåg vi att Cypern har mycket att bjuda på, i form av exempelvis historia och mat, och dels blev vi fascinerade av hur intensivt och genomtänkt landet jobbat för sin turism.

Nu blir det en pressresa tillsammans med ett gäng andra reseskribenter, varav vi känner flera. Det ska bli fantastiskt roligt!

Det finns en hel del att se och upptäcka på Cypern

Detta ska vi göra på Cypern

Vi kommer starta resan i staden Limassol, vid den södra kusten. Därefter blir det en lång rad utflykter och stopp. Vi kommer bland annat besöka olika historiska sevärdheter, till exempel i staden Pafos.

Det blir också stopp vid mysiga byar, resorter, olivodlingar och vingårdar. Dessutom ska vi uppleva en plats som Peter särskilt önskat – en väldigt speciell skulpturpark i Ayia Napa.

Staden Limassol på Cypern, Foto: Pixabay

Så här kan du följa resan

Vi kommer uppdatera med korta reportage här på freedomtravel.se under resan, men någon dag kanske vi varierar med en gästartikel, eller material som skrivits tidigare. Programmet kommer nämligen vara intensivt och vi kommer ha begränsat med tid. Mer utförliga reportage kommer när vi är hemma igen!

Om du vill kan du också följa resan i sociala medier. På Facebook och Instagram kommer du hitta mer ”här och nu”-uppdateringar:

Har du varit på Cypern?

Har du varit på Cypern? Vilka platser besökte du? Hur var resan? Finns det kanske något du kan tipsa om? Berätta gärna!

Alla våra bästa tips om Cypern. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev