Meny Stäng

Drönarfoton från Malapascua – och film nummer 2

Annons

Idag passar vi på att visa några drönarfoton från ön Malapascua i Filippinerna, där vi har spenderat nästan en hel månad. Dessutom är det dags för film nummer två från vårt äventyr!

Drönarfoton från Malapascua

Peter har ju med sig en drönare hit till Filippinerna, och han har både fotat och filmat med den här på Malapascua. Idag passar vi på att bjuda på lite vyer från ovan från den här ön, som bara är 2,5 kilometer lång och inte har några bilvägar. Om du vill veta lite mer om vardagslivet på ön så läs gärna vår artikel från igår, om iakttagelser och reflektioner från Filippinerna.

Drönarfoton från Malapascua
Drönarfoton från Malapascua

Film nummer 2 från vår resa i Filippinerna

Som du kanske vet så klipper Peter ihop filmer om vår resa. Film nummer 1 kan du se i denna artikel. Film nummer två kan du se här nedan. Observera att den är 23 minuter lång, men låt dig inte avskräckas av det – det bjuds på en hel del fart och fläkt, underhållande klipp och vackra vyer. Du får också bekanta dig med våra resekamrater Micke och Julia, och delvis även med den filippinska familjen.

Filmen visas som vanligt också på After Work TV – den nya playkanalen för alla Sveriges seniorer. Roligt tycker vi!

När kommer vi iväg på båtluffen?

Nu undrar du kanske om vi inte kommer iväg på den planerade båtluffen snart, och det tror vi att vi gör! Nästan allting är klart, men häromdagen började ett oljefilter läcka. Snart ska det vara fixat tror vi.

Sedan tampas vi med några andra utmaningar (som det ska vara på en äventyrsresa). Bland annat regnar det mycket mer än vi trodde att det skulle göra den här tiden på året, och så måste vi väldigt snart lyckas fylla på vår surfpott för internet, eftersom man bara kunde beställa surf för en månad åt gången. Men problem är ju till för att lösas, eller hur?

Om du klickar på bilden nedan hittar du alla våra reportage om Filippinerna, vilka förstås fylls på med tiden.

Våra bästa tips om Filippinerna. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev