Meny Stäng

På husbilsresa i Hälsingland – och fix i husbilen

Annons

Vi befinner oss just nu på husbilsresa i Hälsingland. Riktigt härligt! Resan började kaosartat, och vi har haft ganska kallt, men nu börjar allt lugna ner sig, och dessutom har solen tittat fram. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbilsresa i Gästrikland och Hälsingland

Våra första mål på denna husbilsresa var Gävle samt Axmar Brygga, med restaurang och ställplats. Gävle överraskade på ett positivt sätt och reportage kommer imorgon, lördag!

Därefter har vi fortsatt till Hälsingland, som är ett av sommarens resmål för oss. Här har vi hunnit se och uppleva en del – framför allt den fina kusten! – och reportage kommer snart. Så länge kan du följa på Instagram på @freedomtravelnews!

Husbilen FREEDOM vid Bönan, utanför Gävle

Fix i husbilen – massor av nytt!

Vi håller också på att fixa, renovera och piffa i husbilen. Massor faktiskt! Strax innan vi åkte bytte vi två fönster (eftersom de spruckit) och nu håller Peter på med ett stort projekt – han tapetserar hela husbilen invändigt med tyg!

Väggar och tak är slitna, och tanken är samtidigt att klädseln ska ge en mer ombonad känsla. Dessutom gör vi annat: sätter upp dekorationer, gör nya hyllor, organiserar i skåpen … och mycket mer!

Det hela tar tid och vi jobbar oss framåt långsamt och successivt. När vi kommit lite längre blir det reportage förstås, med en massa bilder!

Vardagsliv med arbete – och träning!

För några år sedan gjorde vi verklighet av vår dröm – att göra resemagasinet FREEDOMtravel till vårt jobb. Det innebär att vi reser och skriver på heltid, vilket vi älskar. Det innebär också väldigt många utmaningar, inte minst att få det hela att gå ihop sig ekonomiskt.

Dessutom behöver vi ju ha en vardag, vilket vi har samtidigt som vi reser. Vi gör samarbeten, bokföring och arbetar med texter och bilder varje dag. Och så behöver vi förstås träna också! Vi har tagit med varsin yoga-matta och det har i alla fall blivit ett träningspass hittills (utöver vandringar och sånt). Vi hoppas vi ska få till fler snart!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka! Att vi är på rull med husbilen förstås, och att solen lyckats tränga fram lite, efter alla molniga och kalla dagar. Det har också varit fantastiskt att uppleva den fantastiskt fina ostkusten i Hälsingland.

Din tur … Vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka? Vi vet att alla dagar inte är solskensdagar, men oavsett hur veckan varit brukar vi tycka att det hjälper att påminna oss om det som varit bra och positivt!

Den fina Färssjön i Söderhamns kommun

Veckan som kommer

Vi fortsätter vår resa i Hälsingland, först uppåt längs kusten och därefter inåt i landet. Här på FREEDOMtravel kan du räkna med flera reportage om just Hälsingland, naturligtvis blandat med lite annat, som vanligt. Nu passar vi på att önska en riktigt fin fredag och helg!

Missade du förra Happy Friday? Läs Äntligen dags för husbilsresa – vi rullar norrut!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev