Jetzt sind wir auf Blidö bei Peters Bruder und feiern Mittsommer. Wir kamen letzten Donnerstagabend hierher. Wir wollten damals nicht auf der Veranda sitzen, weil der Wind vom Wasser her kam. Stattdessen zogen wir das Vorzelt aus und stellten den Tisch in den Schutz des Wohnmobils. Es ist sehr gemütlich, dort abends zu sitzen!

Långbord och femkamp

På midsommarafton hade vi sån tur med vädret att det gick att sitta ute. Det blev långbord i trädgården för 37 personer, och sen var det dags för femkamp. Vi hoppas att ni alla har en trevlig midsommarhelg!

Grilla på midsommar
Första kvällen grillade vi och satt vid husbilen

Bilder från skärgården

En kväll tog Peter fram kameran och tog några bilder. Visst kan det vara vackert i Stockholms skärgård? Nu är det snart dags att rulla hem. Det känns inte alls bra, för det finns ingenstans vi sover så bra som i husbilen! Men nu börjar nedräkningen. Om 11 dagar rullar vi ner mot Europa …

Blidö Sverige
Stockholms skärgård Sverige

Abonnieren Sie unseren Newsletter