Menü Schließen

Handtuchtrockner an Ort und Stelle

Nachts ist es auf dem Hausboot bereits kühl, und wir wissen, dass wir in diesem Winter einige Anstrengungen unternehmen müssen, um uns warm zu halten. Schließlich befindet sich ein Boot in kaltem Wasser, und Teile des Bootes sind unzureichend isoliert. Im Obergeschoss gibt es zum Beispiel Engelsglasfenster ...

Avfuktare på plats

En första insats var att ställa in en Luftentfeuchter. Den gör att fukten försvinner samtidigt som den sprider lite värme. Dessa effekter når dock nicht till badrummet, som ligger i andra änden av båten.

Installerat handdukstork

Genom att installera en handdukstork hoppas vi få lite värme samtidigt som handdukarna blir torra! Vi beställde handdukstorken på nätet och den levererades vid dörren, längst ut på bryggan. Vi har hjälpts åt att montera den, och nu är den uppe. När jag läste broschyren lärde jag mig förresten att skiftnyckel heter ”svensknøgle” på danska, eftersom det är en svensk uppfinning. Varje dag lär man sig något nytt!

Handdukstork

Lesen Sie mehr: Flusskrebs-Scheibe auf der Brücke

Abonnieren Sie unseren Newsletter