Menü Schließen

Oyster Bar in Stockholm - ein Abend mit Meeresfrüchte-Platte

Lördagkvällen spenderade vi på Oyster Bar, på Östermalm i Stockholm. Oj, vad gott och trevligt! Vi hann med aptitretare och förrätt, och därefter en fantastiskt god skaldjursplatå. Efterrätt blev det också!

Und Gegenwart

Jag (Helena) fick ett restaurangbesök för två i present när jag disputerade, och nu var det äntligen dags att utnyttja den presenten. En jättefin kväll blev det, med väldigt god mat!

Lyxig skaldjursplatå

Vi startade med små aptitretare med löjrom och Skagenröra, och därefter fick vi in en liten (men fantastiskt god) hummersoppa. Huvudrätt blev den minsta skaldjursplatån: ett fat med Austern, rökta räkor, färska räkor och Krabbe, samt bröd och fyra olika såser. Sedan avslutade vi kalaset med en crème brulée. Helt underbart att få lyxen att njuta av god mat på det sättet!

Betyg på Austern-Bar? Ganska ordinär inredning kanske, men mycket goda skaldjur och väldigt omtänksam personal. Rekommenderas för dig som gillar skaldjur!

Oysterbar
Aptitretare med löjrom och Skagenröra
Skaldjursplatå
Skaldjursplatå med ostron, rökta räkor, färska räkor och krabba

Abonnieren Sie unseren Newsletter