Menü Schließen

Sonne, Regen und Wind im Yachthafen

Was für ein Wetter! In der einen Sekunde scheint die Sonne und wir amüsieren uns bei offener Terrassentür. In der nächsten Sekunde beginnt es zu regnen. Und dann, ganz plötzlich, gibt es Windböen, die das ganze Boot stark zur Seite kippen lassen. Noch ist es kalt, aber es gibt einige sichere Anzeichen dafür, dass der Frühling da ist ...

Säkra vårtecken

Våren är här, även om det inte riktigt känns så på de iskalla vindarna. Ett säkert vårtecken är i alla fall båttrafiken som börjar bli mer och mer intensiv. Kvällarna börjar också bli ljusa och när solen väl går ner färgar den ofta himlen vackert röd eller gul.

Ytterligare ett säkert vårtecken är att vi ska hämta husbilen från vinterförvaringen i helgen! Hur ser våren ut hos dig? Du som har husbil, husvagn eller båt, har du kommit iväg på någon tur ännu?

Alla bilder i det här inlägget är Peters. Om du gillar dem, så missa inte att följa honom på Instagram, där han oftast lägger upp sina foton.

Abonnieren Sie unseren Newsletter