Menü Schließen

Tauchtheorie bei Fantasea und Reisenachrichten

Okay, los geht's! Wir beginnen mit einem neuen Symbol, das in der Suchleiste von Google, Facebook und in den Lesezeichen Ihres Computers/Smartphones oder Tablets erscheinen wird. Ft ist natürlich FREEDOMtravel. Ich bin fertig mit meiner Tauchtheorie über Fantasea, dem Stapel von der Abstimmung am letzten Donnerstag, der Bewertung, wie die Bilder im Blog aussehen sollen, und vieles mehr. Bleiben Sie dran!

Dykteori på Fantasea

Det blev en riktigt tuff helg för jag gjorde många fel. Jag slog upp boken på 250 sidor för första gången i fredags, och kursen började klockan fyra. Det var massor av info och frågor och jag hann kapitel 1 och 2 som skulle vara till fredagen. Vi gick igenom alla frågor på teorin på kursen och sen var det dyka i pool.

Jag kom hem halv ett på natten och kom i säng vid två. Jag har lite svårt med mina öron och dyk gör det inte lättare, så jag hörde dåligt och det gnisslade i huvudet. Dyk tar också på kroppen och man blir väldigt slut.

Dykteori på Fantasea
Glad som vanligt men inte alla hästar hemma

Samstag

Upp tidigt för att plugga del 3, 4 och 5 (125 sidor) och vi skulle samlas klockan ett. På kursen gick vi igenom alla frågor igen och sen blev det slutprov. Jag förstod knappt vad det stod och jag fick läsa alla frågorna flera gånger för att det skulle gå in, puh.

Jag trodde ett tag att jag inte skulle klara provet. Iväg till poolen igen och massor av dyk och information. Hem vid ett igen och lock för öronen och gnissel i huvudet. Vi kom isäng vid tre efter att ha skrivit söndagens inlägg mitt i natten.

Dykteori på Fantasea
Vem är jag och vem är vem

Sonntag

Det känns som att jag har varit en fender och tagit emot Ålandsbåtar i Stockholm, haha, platt och mörbultad.  JAG HAR KLARAT DET på ett jäkligt jobbigt sätt. Läs på i god tid inför en teorikurs och ät ordentligt är mina rekommendationer, för det är mycket nytt och dyk tar på kroppen. Nu återstår 4 dyk i öppet vatten för att mitt certifikat ska fullbordas.

Dykteori på Fantasea
Steg ett

Du underbara läsare

Vi har fått flera svar från er om hur ni ser på bloggen. Vad skulle vi göra utan de bästa läsarna/bloggvännerna i Sverige. Vi behåller bilder och layout som det är och ni skriver om det blir fel eller konstigt. Du/ni är helt makalösa! TACK!

Röstning från torsdagens foton

Röstning på bilder
Ställningen för bästa bilder från torsdagen som du har röstat. Rösta hier

andere Nachrichten

Rekordår för kryssningar och för Sverige! 270 gånger är redan klart till Stockholm och det innebär ca 650 000 passagerare. Bara ökningen beräknas till att generera 600 miljoner kronor. Sverige är fantastiskt!

Vi vill ha WIFI på flyget

En ny undersökning från eBeach om vad vi vill ha på flyget och vad vi kan hoppa på om det blir billigare.

Reseinformation

Tycker ni att det här stämmer in på er om ni skulle flyga? God måndag och var rädda om er.

Haben Sie die letzten Reisenachrichten verpasst? Lesen Sie FREEDOMtravel News Woche 11

Abonnieren Sie unseren Newsletter