Menu Close

Taloudellisia vinkkejä matkustamiseen

FREEDOMtravel kutsuu riippumattoman verkkosivuston Betalkorten.se jakamaan taloudellisia vinkkejä matkustamiseen.

Talouden seuraaminen matkoilla ei ole aina helppoa. Monet ostokset, kuten ruoka- ja polttoaineostokset, tehdään pankkikortilla tai vastaavalla. Jos tutustut maksukortteihin, joita voit käyttää matkalla. tämä sivu huomaat, että rahaa voi säästää käyttämällä maksukorttia, joka antaa bonuksia oikeista asioista.

Yleiset matkakustannukset

Jos matkustat matkailuautolla, polttoaine on suuri kustannuserä. Suurimmalla osalla huoltoasemista on nykyään omat pankkikorttinsa, joilla saat bonuksia tai edullisempia hintoja, kun tankkaat asemilla kortilla. Aina ei kuitenkaan ole helppoa tankata samantyyppisellä huoltoasemalla. Sen sijaan voi olla hyvä käyttää pankkikorttia, jolla saa bonuksia muista asioista, kuten elintarvikkeista. Ruokaa on aina ostettava.

ICA Bankin kortti on yksi kortti, joka antaa bonuksen, kun ostat ruokaa. Kortti antaa bonuksen kaikesta, mitä kortilla ostetaan, ja lisäksi bonusta saa, kun ostat ICA-myymälässä. Täydellistä, jos matkustat Ruotsissa. Toinen ICA:n kortin etu matkustaessa on se, että voit tallettaa käteistä suoraan mihin tahansa ICA:n myymälään. Erittäin kätevää, jos et halua kantaa mukanasi paljon käteistä, mutta haluat saada sitä tilillesi.

Digitaaliset kuitit ovat hyvä vaihtoehto

Toinen hyvä taloudellinen vinkki matkoilla on käyttää digitaalisia kuitteja paperikuittien sijaan. Jos teet paljon ostoksia, paperikuitit voivat usein sotkea ja rikkoutua. Digitaalinen kuitti säilyy niin kauan kuin haluat, ja sen avulla on helpompi nähdä, mitä olet ostanut.

Nykyään on useita ilmaisia palveluja, joiden avulla saat kuitit digitaalisesti, usein suoraan matkapuhelimeesi. Jos sitten teet ostoksesi pankkikortilla, jolla on hyvät bonukset ja ehdot, ja tallennat kuitit digitaalisesti, on paljon helpompaa seurata talouttasi.

Tanka i Portugal

Tilaa uutiskirjeemme