Menu Close

Bileet parkkipaikalla taas, Albufeira, Portugali

Eilen oli taas aika järjestää ruotsalaisten juhlat Albufeiran parkkipaikalla täällä Portugalissa. Jotkut ovat siirtyneet eteenpäin ja toisia on lisätty. Pian monet eroavat jälleen - nähdäkseen lopulta jossain muualla Portugalissa tai Espanjassa. On hyvä kokoontua yhteen ja juhlia, kun vielä on aikaa!

Voileipäkakku ja viski

Se ei ollut niin kauan sitten, että se oli juhlat asuntovaunualueella Albufeirassa viime kerralla. Silloin oli syntymäpäiväjuhlat, ja kaikki päättyi tanssimiseen ja kovalla äänenvoimakkuudella soitettuun musiikkiin yhdessä asuntoautossa. Nyt oli taas aika!

Tällä kertaa tarjosimme herkullisen voileipäkakun täällä osoitteessa Albufeiran pysäköintialue ja se oli todella mukava iltapäivä ja ilta pitkän pöydän ääressä. Meidän osaltamme ilta päättyi hienon viskin kera Evan ja Lassen isossa matkailuautossa, jossa he asuvat vakituisesti.

Smörgåstårta
Ställplats gitarr
Buffan fest

Tilaa uutiskirjeemme