Menu Close

Ruotsin peruuntunut vierailu

Odotimme todella innolla, että saisimme tavata ihanat ystävämme Andersin ja Anitan täällä Kroatiassa huomenna, ja tietysti he odottivat innolla, että pääsisivät tänne kylmästä Ruotsista. Mutta joskus tapahtuu asioita, joita ei voi ennustaa tai kontrolloida, joten valitettavasti näin ei käy.

Kutsui ystäviä vierailulle

Meillä on täällä matkailuautossa ylimääräinen parivuode, ja ennen kuin lähdimme Ruotsista, toivotimme perheemme ja ystävämme tervetulleiksi vierailulle, jos se mahtui. Vaikka aluksi kuulosti siltä, että "kaikki" tulisivat, tuskin kukaan on tarttunut syöttiin - ehkä siksi, että on liian monimutkaista suunnitella yöpymistä talossa, joka on jatkuvasti liikkeessä ...?

Tutustuminen toisiimme Filippiineillä

Hienoa ystävissämme Andersissa ja Anitassa on se, että he ovat ihmisiä, jotka tarttuvat hauskoihin ideoihin epäröimättä. Tutustuimme heihin matkalla Filippiinit muutama vuosi sitten, kun he meidän laillamme roikkuivat lentokentällä reppujensa kanssa.

He eivät olleet suunnitelleet paljoa etukäteen, ja lopulta meillä oli paljon hienoja (ja hulluja!) kokemuksia yhdessä Filippiineillä. Kun he ottivat meihin yhteyttä kuukausi sitten ja halusivat tulla käymään meillä Kroatiassa, olimme tietenkin hyvin iloisia.

Onnettomuus ...

Joten huomenna he olisivat tulleet tänne Split Kroatiassa, ja olimme tietenkin suunnitelleet erilaisia retkiä, joita tekisimme yhdessä. Mutta mitä tapahtui vain kaksi päivää ennen heidän lähtöään? Anita kaatui pyörällään ja loukkasi itsensä niin pahasti, että hän joutui sairaalaan.

Onnettomuus tapahtuu niin helposti... ja niin nopeasti!!!! Yhdestä hetkestä meillä oli paljon hauskoja suunnitelmia yhdessä, ja nyt he joutuvat olemaan sairaalassa eivätkä voi mennä minnekään. Olemme tietysti hyvin surullisia, mutta ennen kaikkea ajattelemme ystäväparkaamme, jotka eivät vain jää paitsi lomasta paitsi, vaan joutuvat myös kestämään sairaalahoitoa ja kurjuutta.

Mennään eteenpäin

Olemme pakanneet teltan ja ostaneet ruokaa tänään - huomenna lähdemme uuteen paikkaan. Juuri nyt Peter rentoutuu viskin kanssa tietokoneen ääressä. Hän ostaa viskiä yleensä vain erityistilaisuuksissa ja oli suunnitellut ostavansa pullon nyt, kun meillä on vieraita. Tänään oli joka tapauksessa pullo, ja Peter on jopa kuvannut "rakkaan ystävänsä Jamesonin" ...

Peter fotograferade sin käre "vän" Jameson idag...
Peter kuvasi rakkaan "ystävänsä" Jamesonin tänään...

Tilaa uutiskirjeemme