Menu Close

Sponsoroitu video: Discover Croatia

Tänään näytämme sponsoroidun videon, joka inspiroi sinua matkustamaan Kroatiaan, ja se sopii täydellisesti! Olemme nyt viettäneet Kroatiassa noin kolme viikkoa, ja tämä on maa, josta pidämme todella paljon. Siksi päätimme luetella 10 syytä, miksi sinun pitäisi matkustaa Kroatiaan.

10 syytä matkustaa Kroatiaan

  1. Kaunis maisema - Ajaminen korkeilla vuorilla ja dramaattista rannikkoa pitkin on upeaa. Kroatia on luultavasti yksi Euroopan kauneimmista maista!
  2. Kaikki suuret saaret - Kroatiassa on yli tuhat saarta, luotoa ja luodetta. Niitä kaikkia on mahdotonta nähdä, mutta missä tahansa rannikolla oletkin, voit tehdä veneretken jollekin kauniille saarelle.
  3. Kristallinkirkas vesi - Harvassa muussa paikassa Euroopassa olemme nähneet niin kristallinkirkasta vettä kuin täällä, ja olemme matkustaneet paljon, kuten tiedätte....
  4. Kansallispuistot - Emme ole vielä käyneet siellä, mutta olemme nähneet kuvia, jotka ovat peräisin Krka ja Plitviceja odotamme todella innolla, että pääsemme näkemään upeat vesiputoukset myöhemmin matkan aikana.
  5. Kaikki idylliset kaupungit - Kroatia on täynnä pieniä, idyllisiä kaupunkeja, joissa on vanhoja taloja ja kapeita kujia. Joitakin suosikkeja tähän mennessä ovat Omis ja Splitsekä Hvar ja Stari Grad Hvarin saari.
  6. Historian siivet - Jos olet kiinnostunut historiasta, Kroatiassa on niin paljon! Katedraaleja ja vanhoja palatseja on runsaasti, ja opastettuja kierroksia voi tehdä kaikkialla.
  7. Hienot leirintäalueet - Kroatian leirintäalueet ovat yleensä mukavia ja korkeatasoisia. Siellä on usein hyvin raikkaita huoltotaloja ja hyvä palvelu.
  8. Hyvät tiet - Suurin osa Kroatian teistä on korkeatasoisia, joten se on ihanteellinen paikka autolla matkustamiseen. Myös suuria matkailuautoja tai autoa ja asuntovaunua voidaan käyttää.
  9. Englantia puhuvat ihmiset - Useimmat tapaamamme ihmiset puhuvat englantia, ja monet puhuvat todella hyvää englantia, ainakin rannikolla ja vähän nuoremmat ihmiset. Jotkut puhuvat myös saksaa.
  10. Ostosten tekemisen hauskuus - Siellä on paljon toreja, joilla voit tehdä edullisia ostoksia (sekä vaatteita että ruokaa), ja tietenkin myös vaatekauppoja on paljon, jopa sellaisia, joita et löydä Ruotsista.

Tämä postaus sattuu olemaan sponsoroitu, mutta olemme AINA rehellisiä. Eikö Kroatiassa ole mitään huonoja puolia? Ei oikeastaan kovinkaan montaa, mutta jos jotain pitää huomauttaa, niin 1) se on se, että ruoka ei ole niin fantastisen jännittävää ja 2) se, että hinnat alkavat olla suhteellisen korkeat, vaikka olut ja viini ovat tietysti huomattavasti halvempia kuin Ruotsissa.

Tämä on sponsoroitu viesti

Tilaa uutiskirjeemme